promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bodrogi Gyula komoly balesetet szenvedett – Így van most a színészlegenda!
Borítókép:  Bodrogi Gyula / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bodrogi Gyula színházi próba közben esett le egy dobogóról, de szerencsére nem lett súlyos sérülése.

Az ország egyik legismertebb színésze a 86 éves Bodrogi Gyula, aki az utóbbi évtizedekben rengeteg zseniális alakítással ajándékozta meg a közönséget, ráadásul gyerekkorunk kedvence, Süsü, a sárkány is az ő hangján szólalt meg. A híresség nemrég csúnya balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban, ugyanis a Vadászat című darab próbáján egy táncmozdulat bemutatása közben leesett a színpadon felállított dobogóról.

Természetesen rögtön a segítségére siettek az aggódó kollégák, de Bodrogi Gyula szerencsére a körülményekhez képest jól van, nem kellett mentőt hívni hozzá, jelenleg pedig otthon pihen – bár állítólag csak az egyik oldalán tud aludni, ugyanis a válla, bordái és a csuklója is megsérült, ráadásul komoly fájdalmai vannak.

„Félreléptem és egy pillanatra kiestem a szerepből. Hála istennek nem lett nagy baj, olyan izomláz-szerű fájdalmakat érzek, de szerintem rendben leszek. Nem akarok orvoshoz menni. Igyekszem ezentúl jobban vigyázni magamra, bár nem ígérhetek semmit. A színésznek az a dolga, hogy magára fordítsa a figyelmet. És egyébként is, inkább egy méterrel a föld fölött legyek, mint egy percig is a földön”

– mesélte a Borsnak Bodrogi Gyula.

Megnyugodhatnak a színész rajongói, hiszen Bodrogi Gyula kreativitása és jókedve megmaradt, ugyanis a baleset utáni első álmatlan éjszakán megtalálta őt az ihlet, és versbe foglalta az esetet, illetve az azzal kapcsolatos gondolatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás