promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert porig alázta Vasvári Vivient - iszonyúan erős mondatokat közölt, majd pert nyert a bíróságon
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puszér Róbert talán az ország egyik legolvasottabb kritikusa, aki hétről hétre elsöprő erejű kritikákat jelentet meg. Most éppen egy vele szemben indított becsületsértési per kapcsán mondta el tapasztalatait.

Puzsér Róbert még korábban iszonyatós erejű véleménycikket írt Vasvári Vivienről, akit a magyarok többsége a Feleségek luxuskivitelben nevű megrendezett reality műsorból ismerhet. A HÍrklikken idén májusban megjelent írásában Puzsér kőkemény mondatokat zúdít Vasvári Vivien nyakába.

Mint például:

„A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna"

Vasvári Vivien végül perre vitte az ügyet, és mint Puzsér most a nyilvánosságot erről legújabb cikkében tájékoztatta:

"Luxus Vivien pert vesztett, és nem fellebbez"

Puzsér a posztjában persze a stílusához hűen bővebben is kifejtette a per következményeiről a véleményét, mint írta:

"Talán most már a huszonnégy karátos luxusasszony is tudomásul veszi, hogy a közéleti szereplés nemcsak magamutogatással, szponzorpénzek begyűjtésével, és a lelkiismeretlen szociális hergelés mámorával jár – legalább annyit neki is el kell viselnie a könnyed luxusélet és a talmi népszerűség fejében, hogy rendkívül irritáló tevékenységét néhanapján kritika éri"

Puzsér Róbert Vasvári Vivien mellett több magyar hírességet is megszólít rendszeresen a kritikáiban, többek között Berki Krisztiánról és Majkáról is posztolt már kritikus hangvételű véleménycikkeket, de egyéb közéleti, nagy nyilvánosságot érdeklő kérdésekben is gyakran megnyilatkozik, korábban Karikó Katalin és Galla Miklós védelmében közölt írásokat a Hírklikken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás