promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert brutálisan megalázta a „szilikonnal kitömött” Vasvári Vivient
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert nyilvánosan mért megalázó csapást az egykori luxusfeleségre, Vasvári Vivienre, aki valószínűleg nem fogja zsebre tenni ezeket a kőkemény beszólásokat.

Lassan már úgy érezhetjük, hogy Puzsér Róbert szinte az összes magyar celebbel összeakasztotta a bajszát, most pedig tovább bővül az áldozatainak sora, ugyanis Berki Krisztián, Varga Viktor, Tóth Gabi, Majka és Schobert Norbi után most a Feleségek luxuskivitelben című reality egykori szereplője, Vasvári Vivien kapja tőle az ívet. A reality-hős ennek hatására nemrég beperelte a kritikust, ami csak olaj volt a tűzre, ugyanis Puzsér Róbert most egy hihetetlenül durva cikkben szedte szét őt.

„A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna. [...] Egy olyan közszereplő kapcsán, akinek a pénzes proli veretésen, a tenyérbemászó arcoskodáson meg a szüntelen és indokolatlan szexiskedésen kívül semmilyen jellegzetessége nincs, ugyan miről nyilatkozhatnék? Ez a banya kizárólag az agyonretusált fotóival meg az implantátumokkal feltöltött testével van jelen a nyilvánosságban – mit szabadna szóvá tennem? A soha el nem énekelt slágerét? A soha meg nem írt könyvét? A soha meg nem mentett bébifókákat?”

– írta kegyetlen őszinteséggel Puzsér Róbert.

Ezek után arra is kitért, hogy hiába vádolja őt testszégyenítéssel a „vérszívó hajlamú nőszemély”, Vasvári Vivien, hiszen pont, hogy ő szólt be csúnyán világhírű modellünknek, Palvin Barbarának, és ezáltal egészséges és gyönyörű nők százezreinek:

„Vasvári Vivien igenis úgy véli, hogy Palvin Barbara kövér, a divatvilág pedig oly vak, hogy nem veszi észre ezt a szilikonnal színültig töltött, óbégató, proli luvnyát: mennyivel karcsúbb, mennyivel tetszetősebb, mennyivel alkalmasabb, hogy a kifutón illegesse magát! Talán majd ha a divatkreátorok is megismerik ezt a mértékadó véleményt, végre megcsördül a luxusmobil.”

Itt látható Puzsér Róbert posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás