promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert minden eddiginél durvábban ment neki Berki Krisztiánnak
Borítókép:  Puzsér Róbert / via youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább fokozódik a Puzsér Róbert és Berki Krisztián közötti feszültség, ugyanis most egy olyan videót csinált a kritikus, amiben hihetetlenül kemény szavakkal illeti a műsorvezetőt.

Jelenleg is aktív bírósági ügye van Berki Krisztiánnak és Puzsér Róbertnek, hiszen a Life TV egyik legismertebb arca rágalmazás és becsületsértés vádjával jelentette fel a Csillag születik egykori zsűritagját, aki állítólag egy videóban becsmérelte őt, és a családját. A legutóbbi tárgyalásuk nagyjából öt percig tartott, Puzsér pedig megint csinált egy felvételt, amin egy kicsit sem fogta vissza magát – és nem lenne meglepő, ha ez további gondokat okozna számára a jövőben.

„Érvelsz valami mellett? Berki Krisztián fingik egyet. Előadsz valami érdemlegeset? Berki Krisztián letolja a gatyáját. Mondasz valamit, ami fáj a kormánynak? Berki Krisztián elkezdi enni a fikáját, és az ürülékével dobál meg”

– hangzik el Puzsér Róbert videójában.

A fenti idézet csupán egy a rengeteg beszólás közül, és ebből is látszik, hogy Puzsér Róbert nem hagyja magát, és a másoknál ilyenkor megszokott visszavonulás helyett inkább összeszedte a gondolatait, és elárulta a közönségnek az ő igazságát, kendőzetlen véleményét. Ezzel pedig lehet, hogy jobban megértette álláspontját az emberekkel, de az biztos, hogy Berki Krisztiánnak is lesz hozzá egy-két szava, ráadásul jó eséllyel még a bíróságon is szóba kerül majd.

Itt lehet megtekinteni a teljes felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás