Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puzsér Róbert minden eddiginél durvábban ment neki Berki Krisztiánnak

Puzsér Róbert minden eddiginél durvábban ment neki Berki Krisztiánnak

Színes

Puzsér Róbert minden eddiginél durvábban ment neki Berki Krisztiánnak

Színes

Baranyecz János 21:01

Tovább fokozódik a Puzsér Róbert és Berki Krisztián közötti feszültség, ugyanis most egy olyan videót csinált a kritikus, amiben hihetetlenül kemény szavakkal illeti a műsorvezetőt.

Jelenleg is aktív bírósági ügye van Berki Krisztiánnak és Puzsér Róbertnek, hiszen a Life TV egyik legismertebb arca rágalmazás és becsületsértés vádjával jelentette fel a Csillag születik egykori zsűritagját, aki állítólag egy videóban becsmérelte őt, és a családját. A legutóbbi tárgyalásuk nagyjából öt percig tartott, Puzsér pedig megint csinált egy felvételt, amin egy kicsit sem fogta vissza magát – és nem lenne meglepő, ha ez további gondokat okozna számára a jövőben.

„Érvelsz valami mellett? Berki Krisztián fingik egyet. Előadsz valami érdemlegeset? Berki Krisztián letolja a gatyáját. Mondasz valamit, ami fáj a kormánynak? Berki Krisztián elkezdi enni a fikáját, és az ürülékével dobál meg”

– hangzik el Puzsér Róbert videójában.

A fenti idézet csupán egy a rengeteg beszólás közül, és ebből is látszik, hogy Puzsér Róbert nem hagyja magát, és a másoknál ilyenkor megszokott visszavonulás helyett inkább összeszedte a gondolatait, és elárulta a közönségnek az ő igazságát, kendőzetlen véleményét. Ezzel pedig lehet, hogy jobban megértette álláspontját az emberekkel, de az biztos, hogy Berki Krisztiánnak is lesz hozzá egy-két szava, ráadásul jó eséllyel még a bíróságon is szóba kerül majd.

Itt lehet megtekinteni a teljes felvételt:

Borítókép: Puzsér Róbert / via youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)