promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián bekeményít: „Börtönbe záratom Puzsért”
Borítókép:  Berki Krisztián és Puzsér Róbert / via pinterest.com / hvg.hu / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csupán öt percig tartott Berki Krisztián és Puzsér Róbert bírósági tárgyalása, de ez is elég volt ahhoz, hogy utána megdöbbentően durva mondatok hangozzanak el mindkettejük szájából.

Rágalmazás és becsületsértés vádjával jelentette fel Berki Krisztián Puzsér Róbertet, miután a kritikus egy videóban becsmérelte őt, és családját. Mivel nem sikerült kibékíteni az érintetteket, így a Pesti Központi Kerületi Bíróságon elkezdődött a büntetőtárgyalás, ami a Blikk cikke alapján mindössze öt perc volt, mivel Berki ügyvédje, Dr. Szilágyi Roland kiegészítette a vádakat, erről pedig nem tudtak Puzsérék, ezért elnapolták az eseményt – ezek után kezdődött az igazi mocskolódás a folyosón.

„Azért kérjek bocsánatot, mert Berki belevigyorog a képembe, mint egy kiba...tt szociopata? Vagy azért, mert egy bűnözőt, egy szélhámost annak nevezek, ami? [...] Ez egy politikai ügy, hiszen Berkit még főpolgármester-jelölti minőségében bíráltam, és ha azt nem fogadja el, akkor támadja a szabad véleménynyilvánítást”

– mondta Puzsér Róbert.

Berki Krisztián végig öltözködött, és nyugodtan hallgatott, majd viccesen célzott arra, hogy Puzsér most legalább jobban van felöltözve, mint legutóbb, de aztán gyorsan komolyra fordította a szót, és olyat mondott, ami valószínűleg egyáltalán nem nyugtatta meg ellenfelét:

„Börtönbe záratom Puzsért. [...] Már nemcsak magam és a családom miatt harcolok, hanem minden ismert ember nevében, akiket ő megsértett és megalázott”.

Tény, Puzsér Róbert az utóbbi években elég sok hírességgel összeakasztotta a bajszát, hiszen sosem rejti el őszinte véleményét, akárkiről is legyen szó. Most pedig úgy látszik, hogy igazán emberére akadt, mivel ezek alapján Berki Krisztián már több, mint személyes ügynek tekinti a dolgot, és nem adja fel addig, amíg nem győzedelmeskedik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás