promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert „pusztító” kritikát fogalmazott meg Luxus Viviennel kapcsolatban
Borítókép:  Puzsér offical
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kritikus nem fogta vissza magát kritikájában.

Puzsér Róbert nem arról híres, hogy véka alá rejtené a véleményét, most Luxus Viviennek olvasott be legújabb posztjában. Legutóbb pedig Majkának és Berkinek pörkölt oda az egyik cikkében, erről IDE kattintva olvashattok bővebben.

A mennydörgő pennájú kritikus most a Viasat3-on futó reality műsor, a Feleségek luxuskivetelben egyik celebjét, Vasvári Vivient támadta be. A Hírklikken közölt kritikában Puzsér többek között arról is ír, hogy Vivien most bíróság elé rángatja őt korábbi megfogalmazásaiért.

A kritikus többek között azt is kifejti, hogy először mindig dühöt érez, ha beperlik őt, hiszen - mint mondja - a kritikáival a véleménynyilvánítás szabadságával él. Majd rövid időn belül azt gondolja, hogy ez a módszer mégiscsak egy jó kulturális vívmány, hiszen az emberek vélt sérelmeikért kulturált módon vehetnek elégtételt.

Puzsér Róbert a cikkben először szatirikus módon elnézést kér minden kijelentéséért, amit Luxus Vivienre tett, majd a kritikáját az alábbi sorokkal zárja:

"Luxus Vivien asszonyt mégis sajnálom, mert az az érzésem, hogy tényleg nem érti, mit tesz, mit képvisel és mit okoz a nyilvánosságban. Luxus Vivien asszony a tükörre haragszik, ahelyett hogy szembenéze azzal a kulturális szereppel, amelyet hordoz, és amely mellett én bocs, de nem mehetek el szó nélkül. Nem azért, mert bármi személyes problémám van a luxusasszonnyal, hanem azért, mert a tevékenysége a magyar társadalomra nézve pusztító."

A teljes kritika, Puzsér véleménye a Hírklikk oldalán olvasható el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás