Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vasvári Vivien félmeztelen fotója elhozza nekünk a tavaszt

Vasvári Vivien félmeztelen fotója elhozza nekünk a tavaszt

Színes

Vasvári Vivien félmeztelen fotója elhozza nekünk a tavaszt

Színes

Promotions 11:31

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Vasvári Vivien elképesztően szexi képet rakott ki magáról, amin még egy cuki szőrmók is feltűnik.

Az ország leginkább a Viasat 3-on futó Feleségek luxuskivitelben című realityben ismerte meg a gyönyörű Vasvári Vivient, aki azóta még a Farm VIP című műsorban is feltűnt, bár ott csúnya balesetet szenvedett, és még Ambrus Attila is üvöltözött vele. A luxusfeleség tavaly októberben jelentette be, hogy sajnos nem fog szerepelni a Feleségek luxuskivitelben következő szezonjában, de szerencsére nem hagyja cserben a rajongóit, ugyanis folyamatosan dögös képeket posztol.

Aki követi Vasvári Vivient, az tudja, hogy szinte napi rendszerességgel rak ki magáról csábító fotókat és videókat, amik mind rendesen megmozgatják a közönséget, de most minden eddiginél szexibb tartalmat osztott meg, ugyanis legújabb képén félmeztelenül pózol, és csupán egy cuki kutyus takarja a hatalmas melleit.

Az biztos, hogy a híresség ezzel jócskán felforrósította a hangulatot, hiszen nem szokta ennyire felfedni a testét, ugyanis általában fehérneműs fotókat láthatunk tőle, bár azok is elég hatásosak.

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivien pikáns képét, ami egyben egy 18+-os játékra is invitál minket, hiszen eldönthetjük, hogy tényleg látszik rajta a mellbimbója, vagy az csupán a fantáziánk szüleménye (csak saját felelősségre):

Borítókép: Vasvári Vivien / via blikk.hu