Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Viszkis most Vasvári Viviennel üvöltözött káromkodva – videó

A Viszkis most Vasvári Viviennel üvöltözött káromkodva – videó

Színes

A Viszkis most Vasvári Viviennel üvöltözött káromkodva – videó

Színes

Baranyecz János 16:16

A Farm VIP-ben folyamatos a feszültség Ambrus Attila miatt, aki most egy teljesen jelentéktelen dolgon húzta fel magát, és még Vasvári Viviennel is kiabált.

A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila sokkal több izgalommal szolgál a TV2-n futó Farm VIP nézőinek, mint azt valaha is gondoltuk volna, hiszen hamar kiderült, hogy akármennyire is aktív, dolgos ember a műsorban, sajnos elég nehezen lehet bírni vele, ugyanis rengetegszer kiakad, és ilyenkor általában sűrűn káromkodva, nagy hanggal mondja el a többieknek, hogy miért nincs igazuk.

Ambrus Attila most azért pöccent be, mert Vasvári Vivien még este szerette volna biztosítani a tüzet a másnapi feladathoz, de ő úgy gondolta, hogy az ráér reggelig. Miután nem sikerült meggyőznie a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplőjét, rögtön el is kezdett vele üvöltözni, és még akkor sem hagyta abba a hőzöngést, amikor a többiek próbálták leállítani őt.

Kiskeróval többször is összeszólalkoztak az utóbbi napokban, és minden jel arra utal, hogy ezek után sosem lesznek már igazi pajtások, hiszen minden megnyilvánulásukon érezni, hogy nem igazán kompatibilisek egymással. A színész szerint a Viszkist nehezen lehet kezelni, és a kommunikációjával is komoly problémák vannak, mivel mindenkivel úgy beszél, mintha a fenekéből rángatta volna ki őket.

Itt lehet megnézni a Farm VIP feszült jelenetét, aminek a végén Ambrus Attila sértődötten elvonul:

Borítókép: Vasvári Vivien és Ambrus Attila / via tv2.hu (screenshot)