promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien nyilvánosan akadt ki: „Mélységesen csalódtam bennetek”
Borítókép:  Vasvári Vivien / life.hu (via hirvilag.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben szépsége, Vasvári Vivien kétszer is olyan negatív élményben részesült az utóbbi napokban, hogy muszáj volt mindenkinek elmondania a sérelmeit.

A gyönyörű Vasvári Vivien az instája alapján nemrég a költői Párizsban töltött pár napot, és meglátogatta többek között az Eiffel-tornyot, illetve a Louvre-t is, szóval alaposan bejárta a várost. Természetesen nagyon élvezte a kis kiruccanást, de sajnos akadt olyan kellemetlenség is, ami beárnyékolta egy kicsit az élményt, ráadásul nem egyszeri bakiról van szó, ezért a sztár a nyilvánosság előtt mesélte el a történetet.

„Kedves Air France! Képes voltál a lehetetlenre..Mikor tized annyian utaznak mint általában, közvetlen járattal, 3 napon belül képes voltál kétszer is elhagyni a bőröndünket. Kétszer..!! De tényleg, a világ egyik legnagyobb légitársaságánál hogyan fordul elő ilyesmi!? Ráadásul, a mostani esetnél fogalmatok sincsen, hogy hol van a bőrönd..De tényleg..üresek a repterek, és 2 órája szálltunk fel, és nem tudjatok hova tettétek!? Én tudom, aki dolgozik, néha hibázik, és az első ilyennél próbáltam nyugodt lenni annak ellenére, hogy 48 óráig tartott előkeresni a bőröndöt, mi meg ott álltunk Párizsban minden nélkül..de hogy másodszorra is, ez már felháborító. Mélységesen csalódtam bennetek, és csak remélem minél előbb visszakapom a bőröndöt..”

osztotta meg tapasztalatait a világgal Vasvári Vivien.

Ráadásul mindezt az #airfrancebojkott hashtag alatt írta, szóval lehet, hogy egy kőkemény háborút indított ezzel a lépéssel a légitársaság ellen, hiszen a több mint 420 ezres követőtábora biztosan komolyan veszi a dolgot, és akár miatta választanak majd inkább másik szolgáltatót.

Ettől függetlenül a kirakott képek alapján tényleg egy kellemes kikapcsolódást nyújtott neki Franciaország fővárosa, és szerencsére nyoma sincs az arcán a fenti nehézségeknek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás