promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert porig alázta Majkát és Berki Krisztiánt
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megint áll a balhé, ugyanis Puzsér Róbert úgy nekiment Majkának és Berki Krisztiánnak, hogy abban nem volt köszönet.

Az elmúlt hetekben rengeteget olvashattunk Majoros Péterről és Berki Krisztiánról. Utóbbiról a „büntetőfékezős” ügye, a Life TV-től való kirúgása és a gyermekáldás miatt, Majkáról pedig azért, mert közös képen szerepelt Szijjártó Péterrel, illetve volt egy kisebb botránya is amiatt, mert állítólag ajánlatott tett neki az RTL Klub, de a csatorna ezt cáfolta.

Puzsér Róbert híres a kendőzetlen őszinteségéről és a félelmet nem ismerő kommunikációjáról, így természetesen most is elárulta véleményét Majkáról és Berki Krisztiánról, de azt valószínűleg egyik sem fogja zsebre tenni.

„Majoros Péter és Berki Krisztián személye ugyannak a kultúrának a betörését jelzi. Az ózdi vamzer nyilván tehetségesebb, okosabb és alázatosabb, mint a proteinsámán, megtévesztésig hasonló ugyanakkor a gátlástalan veretésük, a kényszeres hencegésük, meg az, hogy a nyilvánosságot nem célnak, hanem eszköznek tekintik a pénzhez, a befolyáshoz, a fontos, nagy emberré váláshoz. [...] Mindkettőjük karrierjét egy-egy valóságshow indította be, s azóta két archetipikus figurát adnak elő a nyilvánosságban: Berki a gátlástalan, lelketlen bűnözőt, Majoros a gátlástalan, lelketlen besúgót. Figyelemre méltó továbbá, hogy amint Majoros Péter szorult helyzetbe kerül, ugyanúgy viselkedik, mint Berki Krisztián. Berki a büntetőfékezéséről a csajának a terhességével, az egzotikus utazgatásukkal meg néhány karitatív Instagram-fotóval próbálta elterelni a figyelmet, Majoros pedig látva az elementáris dühöt, amelyet a Szijjártó Péterrel folytatott haverkodása keltett, gyorsan hazudozni kezdett a nyilvánosságban az RTL mesés ajánlatáról, melyet ő lazán visszautasított, és veszni hagyta a felkínált rengeteg pénzt”

– írta Puzsér Róbert a cikkében, amit itt lehet elolvasni teljes terjedelmében.

Nem meglepő, hogy a kritikus keményen beszólt, hiszen már kevesebbért is alázott porig celebeket, de az egészen érdekes, hogy ilyen párhuzamot talált Majka és Berki Krisztián között.

Puzsér Róbert cikke megtalálta a közönségét, ugyanis sokan osztották a gondolatait, és igazi gyűlöletcunami zúdult a kommentszekcióban a két hírességre, akik a jelek szerint eddig még nem reagáltak az őket negatív színben feltüntető írásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás