promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztiánra letöltendő börtönbüntetést kértek
Borítókép:  NAGY ORSOLYA/PR
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vádat emeltek büntetőfékezés miatt Berki Kriszitán ellen. A celeb azonban azt állítja, mindössze csak lelassított azért, hogy gyönyörködjön az út mellett zajló építkezésben. Az ügyészség indítványt tett a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra.

Kezdjük azzal, ami biztos. Ez pedig az, hogy Fővárosi Főügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt eljárást indított azon illető ellen, aki – mint a vádiratiratban szerepel –

„2018. március 17-én, Budapest, III. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. A vádlott záróvonal és előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudált egymásra. A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével, megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt."

Az utasok közül senki sem sérült meg, de a buszban 2,5 millió, a kocsiban pedig majd 14 millió forintos kár keletkezett. Ugyan a vádirat nem említ nevet, de a Blikk információi szerint Berki Krisztiánról van szó. Az ügyészség indítványt tett a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra. Ilyen ügyben a bulvárlap információja szerint halmazati büntetésként akár 7 és fél év is kiszabható.

Íme az eset, amiről szó van:

Ami külön pikantériát ad a dolognak, az az, hogy Berki Krisztián még 2018-ban, az esetet követően az alábbiakat nyilatkozta :

„Párkányban voltunk reggelizni, majd hazafelé tartottunk a szokásos útvonalon. Megelőztünk egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben néztük a körülöttünk zajló építkezéseket, a helyi járat belénk csapódott. Örülök, hogy a kislányom, Natika már nem volt velünk, illetve, hogy Mazsi nem ijedt meg. Az autókért nem aggódom, hiszen azok pótolhatók"

– írja a Blikk.

Tehát, Berki nem büntetőfékezett, hanem elmondása szerint lelassított, hogy gyönyörködjön az út mellett zajló építkezésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás