promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a Life TV: ezért váltak meg Berki Krisztiántól
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Life TV egy közleményben indokolta meg Berki Krisztián távozását.

Felrobbantotta az internetet a hír, hogy Berki Krisztiántól megválik a Life TV. A Bréking című műsor korábbi vezetője, és a Van életünk jelenlegi szereplője nem dolgozik többet a csatornánál.

Ahogy egyre inkább terjed a hír, a Life TV gyorsan akart reagálni rá, ezért közleményt adtak ki.

„Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul"

A Telex kicsit jobban utánajárt a dolgok hátterének, és kiderítették, hogy Berkit nem a büntetőfékezéses ügye, hanem belső viszályok miatt távolították el a csatornától; a portál úgy tudja, az FTC volt tulajdonosa és Van életünk című reality főszerkesztője között alakult ki konfliktus.

Hajdú Péter az alábbiakat nyilatkozta:

„A jövőben nem tervezünk Krisztiánnal, de ennek semmi köze nincs a büntetőügyéhez. Eleve úgy terveztük, hogy a műsorban celebek váltják egymást, ez ennek a műfajnak a sajátossága”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás