Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka nagyon kiakadt, fájdalmas őszinteséggel tette helyre támadóit

Majka nagyon kiakadt, fájdalmas őszinteséggel tette helyre támadóit

Színes

Majka nagyon kiakadt, fájdalmas őszinteséggel tette helyre támadóit

Színes

Promotions 17:36

Majka nemrég közös képen szerepelt Szijjártó Péterrel, ezért rengeteg támadást kapott, amikre most kőkemény posztban reagált.

Majoros Péter, azaz Majka sosem fél elmondani a véleményét, és mivel rengetegen rajonganak érte, így minden szava és cselekedete komoly hatással van másokra. Valószínűleg éppen ezért akadtak ki rá olyan sokan, mikor közös képen szerepelt Szijjártó Péterrel, Magyarország külügyminiszterével, hiszen voltak, akik szerint „eladta magát a politikai hatalomnak”, ezért az utóbbi napokban elég durva beszólásokkal támadták a rappert, aki most tiszta vizet öntött a pohárba.

„Hölgyeim és uraim!

Egy picit hűtsük le a kedélyeket. Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva késztetést éreztem, hogy megírjam ezt a posztot.

A mai Magyarország teljesen elvetette azt a lehetőséget magától, hogy ha az embereknek problémájuk van, akkor azt megbeszélik. Sőt! A normális emberek beszélnek egymással akkor is, ha nincs probléma. Ugyanis nincs más emberibb lehetőség, hogy a világ előrehaladjon. Álláspontok ütköznek, javaslatok merülnek fel, mindenki érvel pro és kontra. Az sem opció az embereknél, hogy lehet barátod, ismerősöd akár politikus is, bármelyik oldalon.

Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb.!

Ez azért fura, mert délután az Auchanben is voltam... És bár láttak sokan ott is, mégsem kaptam olyan üzenetet, hogy eladtam magam egy nagy multinak, és nyaljam csak az Auchanösök s*ggét, lesz majd ingyen kenyér, meg dobozos vaj.

Magyarországon az emberek szemébe nincs olyan, hogy valaki politikailag nem tartozik sehova. Senkit nem hibáztatok, mert ebben nyilván a politika a ludas. Mikor a rossz közhangulat párosul a jó öreg magyar jóindulattal, nyakon öntve a mostani helyzettel, máris kész is a lincshangulat. Ez viszont nonszensz.

A függetlenség megszűnt, táborokra szakadunk. A legtöbben úgy érzik, dönteniük kell. Vagy ide, vagy oda kell állniuk. Én büszkén vállalom, hogy sehová sem tartozom. Sosem kérték tőlem egyik munkahelyemen sem, hogy gyártsak ideológiát és álljak be valamelyik politikai mozgalom mögé. Ha kérték volna, akkor az lett volna az utolsó napom ott. Évek óta hallgatom, hogy a TV2-nél dolgozom, és ez is egyfajta szerepvállalás. Hát b*ssza meg! Lassan 15 éve melózom a TV2-nek! Olyan emberekkel, mint Till Attila vagy Hajós András, akiken még nagyító alatt sem veszünk észre részrehajlást az éppen aktuális kormány felé.

Viszont az igaz, hogy manapság a politika mindenhol jelen van. Ha nem mennék olyan helyre fellépni, dolgozni, vásárolni, ahonnan ne valamelyik politikai oldal cégeihez csepegne le a forint, akkor maximum a kertben tudnék füvet szedni vacsorára a gyerekeknek.

Attól vagyok s*ggnyalo, hogy elviszem az elmúlt egy év problémáját egy olyan emberhez, akivel jó kapcsolatom van, és értelmesen meg tudjuk beszélni? Ha emiatt egy picit változik a szórakoztatóipar helyzete, akkor annak nagyon sokan örülhetnek. Olyanok is, akik most fröcsögnek, és olyanok is, akik a Facebookon nagymenők, de arra nem veszik a fáradságot, hogy négyévente elmenjenek szavazni, és formálják a jövőt, vagy próbáljanak változtatni rajta.

Ha a találkozónk révbe ér, nemcsak a színpad ezen oldalán örülhetnek, hanem a közönség részéről is. Tegye fel a kezét, aki el akar menni végre egy jó buliba! Ugye ugye?

Mindenkit megnyugtatok, én sosem leszek sáros a politikától. Mindig azokat fogom képviselni, akiknek problémájuk van, és mindig felfogni emelni a szavam, ha valami nem tetszik. Függetlenül attól, ki van kormányon. Sőt! Egy olyan világban akarok élni, ahol az átlag embernek nem is kéne a politikával foglalkozni. Érezzük jól magunkat. És menjünk végre bulizni”

– írta Majka.

Az biztos, hogy a politika sokaknál érzékeny téma, ezért sem szeretnek egyes művészek belefolyni, hiszen vannak, akik teljesen hátat fordítanak másoknak, ha nem az ő pártjukkal szimpatizálnak. Majka posztja arra világít rá, hogy ő felül szeretne kerekedni a témán, és csak az a célja, hogy mindenki jól érezze magát – ez pedig önmagában egy elég pozitív üzenet.

Itt lehet megtekinteni Majka eredeti bejegyzését:

Borítókép: Majka / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria