promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babát vár Berki Krisztián és Mazsi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián ismét apa lesz, babát várnak Mazsival, és már azt is tudják, mi lesz a neve.

Berki Krisztián korábban a Life TV Van életünk című reality műsorában beszélt arról, hogy egy alapos vizsgálat kimutatta, hogy a spermaszáma egyenlő a nullával, ezért nem tud gyereket nemzeni.

Nemrég viszont megérkezett a váratlan hír, hogy Berki Krisztián és szerelme, Mazsi babát várnak. Ezt a pár egyik barátja is erősítette meg a Blikknek.

„Krisztiánék szeptember óta próbálkoztak, nagyon szerettek volna már kisbabát. Együtt képzelik el a jövőjüket, és szeretnék, ha több gyermekük is lenne. Amikor kiderült, hogy Mazsi terhes, nagyon megörültek, de mivel az első 12 hét kritikus időszaknak számít, így nem szerették volna korábban megosztani a jó hírt a követőikkel. Nemrég megvolt minden harmadik hónapos vizsgálat, a pici jól van, makkegészséges, ami fantasztikus hír”

Való igaz, egy ideje már gyanúsan növekedett Mazsi pocakja a közösségi oldalaikon kiposztolt fotókon, de mind ez idáig nem beszéltek róla. A pár most a hot! magazinnak meséltek kálváriájukról. Mazsi elmondása szerint többféle úton-módon próbálkoztak azzal, hogy teherbe essen, de nagyon sokáig sikertelenül, majd az utolsó lehetőségként próbálták ki az akupunktúrás kezelést, amelynek következtében végre megtörtént a csoda.

„Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda!”

- mesélte Mazsi, aki először barátnőjével osztotta meg az örömhírt.

Krisztián csak később tudta meg, hogy apa lesz: párja egy borítékba rakta bele a tesztet, és ráírta, hogy

„Apa leszel”

Ráadásul mindez éppen Valentin-napon történt, szóval ez tényleg egy romantikus filmbe illő csodálatos történet, amiben minden jól alakult. Bár a gyermek nemét még nem tudják, de az biztos, hogy ha kisfiú lesz, akkor a Krisztián nevet fogja kapni.

Érdekesség, hogy március közepén került adásba a Van életünk azon epizódja, amiben Berki szomorúan mondta el, hogy nem lehet gyereke, mert nem termékeny. Bár nem tudni, hogy a szóban forgó adást mikor vették fel a műsorhoz, de annyi biztos, hogy amikor az ország értesült arról, hogy Berki spermaszáma nulla, akkor a pár már egy hónapja tudta, hogy szülők lesznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás