promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert két lábbal szállt bele Friderikusz Sándorba, majd porig alázta az RTL Klub és a TV2 műsorait is
Borítókép:  Puzsér Róbert / via youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több mint 50 percig cincálta széjjel a szerinte legrosszabb magyar nyelvű műsorokat. Ez volt a Sznobjektív új évadának első toplistás műsora.

A mennydörgő hangú magyar kritikus, Puzsér Róbert a véleményét listás formátumba rendező műsora, a Sznobjektív most az ATV-n jelentkezett, ezen a héten először, és innentől kezdve minden hétfőn 22 óra 15 perckor. Május10-én A 10 leghitványabb magyar nyelvű tv-műsor került terítékre, és hát a műsor végére mindenki megkapta a magáét, minden a helyére került a Puzsér-univerzumban.

A kritikus társa a cifra szófordulatokkal és megsemmisítő kritikákkal teleszórt utazás közepette Horváth Oszkár volt, akivel együtt vezetik az Önkényes Mérvadót a Spirit FM-n.

Anélkül, hogy elárulnánk, melyik magyar nyelvű műsor érdemelte ki Puzsér szerint a hitványság koronáját, elmondhatjuk, hogy a listára rákerült többek között a Friderikusz Show és Hajdú Péter műsora is, a Frizbi is, miközben megmártózunk a TV2 és az RTL Klub megannyi produkciójában is. Friderikusszal kapcsolatban Puzsér megemlíti a műsorvezető visszavonulását is, illetve azon nyilatkozatát is felidézi, amelyben Friderikusz azt mondja, hogy a tévében, reméli, hogy van még igény a tartalmas, érdemleges beszélgetésekre. Majd a kritikus azonnal rá is kérdez ennél a pontnál, mondván:

"már csak az a kérdés, hogy ki rombolta le ezt az igényt a tartalmas, érdemleges beszélgetésekre, ha nem maga, Friderikusz Sándor?"

A teljes műsor itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás