promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert kegyetlenül beszólt Tóth Gabinak és Kiszel Tündének
Borítókép:  Puzsér Róbert / alfahir.hu (Béli Balázs)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legmarkánsabb kritikusa, Puzsér Róbert egy új interjúban nagyon kiakadt, és durva szavakkal illette Tóth Gabit és Kiszel Tündét.

Puzsér Róbertet szinte senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindenki tudja, hogy egy határozott véleménnyel rendelkező emberről van szó, aki egy pillanatig sem fél kinyitni a száját. Több hazai hírességgel is összeakasztotta már a bajuszát, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien például állítólag fel is jelentette őt a becsmérlő szavai miatt.

Az ismert kritikus most a ZSHOW time csatorna 1KANAPÉN című műsorában fog szerepelni, amihez már kijött egy előzetes is. Természetesen csupán ennyi is elég volt ahhoz, hogy felkavarja az állóvizet, hiszen Puzsér Róbert ismét rendesen beszólt pár magyar celebnek, most konkrétan Tóth Gabit és Kiszel Tündét célozta meg:

„Ha a Tóth Gabiság meg a Kiszel Tündeség mellé lenne rendelve valami tartalom, amit hordoz a Tóth Gabiság meg a Kiszel Tündeség, arra mondhatnád, hogy ezt nem veheted el tőle”

– mondta Puzsér Róbert, valószínűleg arra célozva ezzel, hogy se az elismert énekesnő, Tóth Gabi, se a naptárdíva, Kiszel Tünde nem tettek le semmit az asztalra, csupán celeb státuszba emelkedtek. A beszélgetőpartnere persze megjegyezte, hogy a két hírességet nem lehet egy lapon emlegetni, de ezt is gyorsan lecsapta a kritikus:

„Az énekhang a különbség!”

Ezzel pedig ismét egy hatalmas beszólást intézett főleg Tóth Gabi irányába, aki igaz, hogy manapság rengeteg helyen látható, emiatt többen is „megunták őt”, de hosszú évekig dolgozott azért előadóként, hogy megismerje őt az ország, és a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja legyen. Ilyen szempontból pedig elég igazságtalannak tűnik az összehasonlítás.

Hamarosan elérhető lesz a teljes beszélgetés is Puzsér Róberttel, addig is itt lehet megtekinteni a kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás