promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összebalhézott Puzsér Róbert és Varga Viktor: „Egy ótvar kis senki”
Borítókép:  Puzsér Róbert és Varga Viktor / via 24.hu / ripost.hu / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert kifejezetten gusztustalan módon hordta le a műsorában Varga Viktort, aki nyílt levélben, hasonlóan kemény stílusban reagált a kritikus támadásaira.

Lassan úgy érezzük, hogy Puzsér Róbert az utóbbi időben szinte mindenkinek beszól, és nagyon kevés olyan híresség maradt, akivel legalább egyszer nem akasztotta össze a bajszát. Most a „Lehet zöld az ég” című sláger énekesét, Varga Viktort szólta le az Önkényes Mérvadó legutóbbi adásában, és olyan meghökkentően durva mondatok hagyták el a száját, amik talán még tőle is meglepőek voltak.

„Valójában nem énekes. Valójában egy szemérmetlen pojáca. Egy ótvar kis senki, aki valójában ezzel a kis semmirekellőségével valamiért – én nem tudom, hogy miért, de – nem tud együtt élni. És valamiért azt feltételezi, hogy ő érdekes, hogy ő nagyszerű”

– mondta a műsorban Puzsér Róbert.

Előtte egy semmirekellő, irritáló, ostoba, szégyentelen celebnek nevezte Varga Viktort, és végül a beszélgetőpartnereivel arra jutottak, hogy ő direkt csinál polgárpukkasztó dolgokat, hogy foglalkozzanak vele az emberek, és fennmaradjon a köztudatban, mivel igazából tíz éve nem csinált semmi érdemlegeset, soha életében egy zenét nem szerzett, és kifejezetten szánalmas, amit művel.

Ebből kiderült, hogy Puzsér Róbert már a diskurzus előtt menthetetlenül elítélte Varga Viktort, és nem igazán vette a fáradtságot arra, hogy egy kicsit jobban megvizsgálja a pályafutását, hiszen akkor látta volna, hogy hiába csinál esetenként megkérdőjelezhető dolgokat az énekes, mellette igazán tehetséges művész, aki többek között zenél, szobrászkodik és ruhákat készít.

Viszont akármennyire is nyugodt természetű embernek tűnhet a közönség számára Varga Viktor, most nála is elszakadt a cérna, és nem bírta szó nélkül hagyni Puzsér Róbert támadását, ezért nyílt levélben fogalmazta meg gondolatait, amiből most cenzúrázva közlünk egy részletet:

„Te idegbeteg, produktum nélküli, irígy f*szfej. Ezúton szeretnélek megkérni, ha velem akarod promózni (fél órát pofázol rólam a hülye haverjaiddal) a gennyedzéssel teli kamukritikus, negatívságba taszító, igazgyökereket kielégítő műsoraidat, akkor legalább nézz utána, hogy ki vagyok. [...] Ne magadból indulj ki te számító alak, ugyanis nem én használom fel mások hírnevét a tovább jutásomhoz puszta mocskolással, hanem te”.

Érezni, hogy tényleg nagyon kiakadt, ami teljes mértékben érthető, hiszen valóban nagyon durva volt, amiket Puzsérék mondtak róla, még akkor is, ha esetleg van alapja. Elég nagy balhé alakult ki, de a végén azért Varga Viktor elküldte privátban a telefonszámát Puzsér Róbertnek, szóval lehet, hogy lesz folytatása a dolognak, de már nem a nyilvánosság szeme láttára.

Bár az is benne van a pakliban, hogy az egész egy nagy, zseniális átverés, és mindössze ilyen eszközzel akarják népszerűsíteni magukat, vagy csak szimplán szórakoznak velünk, de az biztos, hogy elsőre komolynak tűnik a dolog, és ritkán van ilyen, hogy ennyire összebalhézzon két híresség.

Itt lehet megtekinteni saját felelősségre Varga Viktor cenzúrázatlan reakcióját:

Itt pedig hallható az Önkényes Mérvadó egész adása, ahol nagyjából a harminckilencedik perctől kezdenek Varga Viktorról beszélni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás