promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktornak már háromszor ajánlottak pénzt szexért
Borítókép:  Bielik István - Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Páran valóban férfi prostituáltként tekintettek az énekesre, és az egyikük rengeteget fizetett volna egy éjszakáért.

Varga Viktor a nyáron tartott egy kis közösségi médiás szünetet, két hétig maradt távol a Facebooktól, illetve Instagramtól, de gyakorlatilag mindent szüneteltetett egy ideig. Utána ő is bevallotta, hogy ez örökké nem megy, mert ez az egyetlen hely, ahol meg tudja osztani a rajongóival a gondolatait, művészetét. Ettől függetlenül jót tett neki, és ha tehetné, akkor végleg kizárná az életéből ezeket.

Az énekes körül mindig történik valami, nem olyan rég a bulvárlapok a volt barátnőjéről pletykáltak a legutóbb.

A Blikk messzebbre merészkedett, és olyan kényes kérdéseket tett fel az énekesnek, amire nem biztos, hogy mindenki szívesen válaszolna: például hányszor ajánlottak fel pénzt neki a szexért? Viktor persze nem szívbajos, és bevallotta, hogy három ilyen alkalom volt, és ebből egy 19 éves lány eléggé túlment a határon, mivel zaklatni kezdte őt. A rajongó nagyon akarta a dolgot, mivel százezer forintig emelte a tétet.

„Két éve elmebeteg módon belém szeretett, és minden egyes nap próbálkozott valamivel. Képes volt újra és újra jelentkezni úgy, hogy egyetlenegyszer sem válaszoltam neki, az üzeneteit pedig rendszeresen megtűzdelte valamilyen meztelen fotóval is. Szerencsére egy hónapja abbahagyta”

– mesélte a lapnak az énekes.

Viktor viccesen hozzátette, hogy ha egy Naomi Campbell kaliberű lány keresné meg, akkor lehet tárgyalna a dologról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás