promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő a meztelen melleivel köszöntötte szomszédjait – fotó
Borítókép:  Mihalik Enikő / via instyle.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég jó lehet Mihalik Enikő szomszédjának lenni, hiszen a modell most megmutatta, hogy néha a meztelen melleivel szokta üdvözölni őket.

Mihalik Enikő egy ideje visszaköltözött Magyarországra, és elég aktív, hiszen azóta már rengeteg helyen láthattuk őt, és még a TV2 Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorában is feltűnt, ahol Babaként egészen a második helyig jutott, ami nem kis teljesítmény, hiszen elég erős volt a mezőny. Gyönyörű modellünk szerencsére nemcsak az ilyen szereplésekkel kedveskedik a rajongóinak, hanem pár Instagramra feltöltött szexi képpel is.

Most például egy olyan fotót rakott ki magáról Mihalik Enikő, amin csupán egy átlátszó fátyolnadrág van rajta, így a meztelen melleit megmutatva, „Hello neighbors” felkiáltással köszöntötte szomszédjait, aminek hatására valószínűleg egyből felmentek a környéken az ingatlanárak.

Úgy látszik, hogy nem várt előnyei vannak, ha az ember egy topmodell szomszédságában lakik. Mihalik Enikő amúgy már Amerikában is hasonló módon üdvözölte pucérkodó Disney hercegnőként az utca népét, de jó eséllyel senkit sem zavar, hogy itthon is folytatta ezt a jó szokását – sőt, a kommentek alapján sokan örülnek neki.

Itt lehet megtekinteni Mihalik Enikő szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás