promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka focisulit alapít, hátrányos helyzetű gyerekeken segítene
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majoros Péter, azaz Majka úgy döntött, futballklubot alapít Ózdi Hétvölgy Focisuli néven. A rapper átrányos helyzetű gyerekeken segítene.

[[adv]]

Majoros Péter, azaz Majka valóságshow sztárból lett ismert rapper. S, ha már vannak kapcsolatai, szereti is a focit, úgy döntött, barátaival futballklubot alapít. Létre is jött a Ózdi Hétvölgy Focisuli. Majka úgy érezte, valami nincs rendben az ózdi futballal. Mint jelezte, a focisuliba nem csak a tehetséges játékosokat várják. 

„Nem az a dolgom, hogy tehetségeket keressek. Az én feladatom a kapcsolatok kiépítése. Helyi, hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretnék lehetőséget adni a kitörésre. Meg kell értetni a fiatalokkal, hogy a kitartás és a munka eredményeket szül. Ha ez az egyetlen út a kitöréshez, akkor ebbe bele kell adni apait-anyait. Az élet nem dobálja a lehetőségeket. A szerencséért ugyanúgy meg kell dolgozni, mint bármi másért. Ez közhelyes ugyan, de nagyon igaz" – fogalmazott a rapper a Blikknek

Hozzátette, mivel két gyerek apja, ezért mindent meg kell tenni értük. 

„Nem szabad engedni, hogy az anyagi javak megszerzése miatt néhány szerencsevadász turista elvegye tőlük a lehetőséget" – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás