promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rafa Nadalt nem akarták beengedni a saját meccsére
Borítókép:  DAVID GRAY / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mintha Messitől kérdeznék meg, hogy maga biztosan a Barcelonában játszik? 

Úgy tűnik az Australian Open biztonsági őrei nem igazi tenisz-fanatikusok, vagy csak túl jól végzik a munkájukat. Tavaly Roger Federer akadt fenn az egyik biztonsági emberen, mert nem volt nála a hivatalos belépőkártyája. Azt hinnéd tovább engedték, mert ő Federer, de nem. Szépen meg kellett várnia, amíg jött a csapata. Roger alapból egy galamblelkű ember, így nem is állt le vitatkozni.

Idén is eljátszották ezt, méghozzá Rafael Nadallal, aki a meccsére próbált bejutni, de nála sem volt belépőkártya. A videónak már az eleje is vicces, amikor az egyik segítő lány kiszúrja a semmiből, hogy épp Nadal sétálgat mellette.

Aztán jön a próbálkozás a bejutással: mivel a biztonsági őr nem látja Rafa kártyáját, így nem is engedi tovább. Nadal fel is emeli a sapkáját, hogy:

„Héj haver, tényleg én vagyok!”

Végül a biztonsági őr kollégája segít neki megismerni a világelsőt, de állítólag hátulról fel is mutatja valaki Rafa belépőjét. A videó egy poénnal zárul, ahol megmutatják, hogy egy óriási kép van kint Nadalról.

A spanyol a torna egyik legnagyobb meccsét játszotta Dominic Thiem ellen, azonban a Rafa-fanok szomorkodhatnak, mivel az osztrák teniszező jutott tovább az elődöntőbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás