promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norris szakmai tanácsokkal a zsebében jöhet hazánkba
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Aki meg akarja tanulni Chuck Norristól, hogy lehet elszámolni a végtelenig, kétszer. Vagy, miként lehet a téglafalat legyőzni teniszben az nagyon figyeljen!

Budapesten, pénteken és szombaton a újpesti Jégpalotában rendezik meg a kyokushin Európa-bajnokságot. Ez az év legjelentősebb hazai rendezésű nemzetközi karateversenyének számít, nyolcvan magyar próbál szerencsét, és többüktől is dobogós helyezést várnak a honi szakemberek.
Az U16-osok és a felnőttek mezőnyében is lehet kiugróan eredményes hazai kiós formagyakorlatban és küzdelemben egyaránt, de a legjobb esélyük az U21-eseknek van, e korosztályból öten-hatan is igen magasra juthatnak
– jelentette ki Kalmár Árpád főszervező, aki szerint akár 15-20 magyar medál is összejöhet a hétvégi Eb-n, s az éremtábla „elején végezhetünk”.

A verseny mellett szakmai összejövetel is lesz, amelyet a kétnapos viadal után, vasárnap rendeznek meg. A fél tucat meghívott külföldi, világ- és Európa-bajnok mester ad elő, bemutatva saját eredményes technikáit.

A szemináriumra különleges vendéget is várnak: jó esély van rá, hogy a meghívásnak eleget téve a szakmai továbbképzésen megjelenik a világhírű harcművészből lett filmsztár, az amerikai Chuck Norris is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás