promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót láttak a Wizz Air egyik repülőgépéről, minden utas megdöbbent, de azért szorgalmasan videóztak is
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megmagyarázhatatlan, hogy mi bukkant elő a felhőkből.

Az ufó elnevezés azonosítatlan repülő tárgyat jelent, amit sokszor helytelenül alkalmaznak a közbeszédben. Ezzel ugyanis nemcsak a földönkívüli szerkezeteket jelölhetjük, de esetlegesen azokat az ember alkotta járműveket is (például titkos, fejlesztés alatt álló katonai gépeket), amelyek azonosítása valamiért nem történhetett meg.

Az egyik Wizz Air utasszállító gépéről azonban kétségkívül egy idegen eredetű tárgyat láttak a közelmúltban. A repülés jó időben, kiváló látási körülmények közt történt, így szó sem lehetett arról, hogy káprázott volna az utasok szeme.

Az egyik jobb oldali ablakon kinézve, nagyjából a szárnnyal egy vonalban néhányan egy döbbenetes objektumot láthattak kiemelkedni a felhőkből. Sötét színű volt, sőt kissé fémes hatást keltett, és leginkább szivarformára hasonlított.

[[c1]]  

Kizárt, hogy természeti jelenséggel álltak volna szemben, a furcsa tárgy úgy emelkedett ki a fehér felhőtengerből, mint egy bálna az óceánból. Aztán mintha két részre is vált volna, mielőtt eltűnt, ez azonban a repülőgép szárnyától már nem volt tisztán látható.

Kísértetiesen hasonló eset egyébként 2018 márciusában Görögország közelében, az Égei-tenger fölött is előfordult egy Athénba tartó repülőgéppel. Ott tisztán hallatszik az egyik hölgy utas döbbent kérdése, hogy mégis mit is látnak, ám erre persze senki sem tudott válaszolni neki.

A sötét színű, szivar alakú objektum ebben az esetben is bálnaként emelkedett ki a felhőkből, ám ezúttal hosszabb ideig kísérhettük nyomon. Váratlan dolgot tett, ugyanis hihetetlen mértékben megnyúlt, amitől egy idő után már csak széles füstcsíknak tűnt. Az alábbiakban mindkét videó megnézhető, elsőként a Wizz Air gépéről készült felvétel:

[[fb1]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás