promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz biblikus dolgokra készül idén, a rajongói máris prófétaként tekintenek rá
Borítókép:  Alekosz
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ egyik győztese nagy leleplezéseket ígér, és új, stabil párkapcsolatot tervez.

Jókora testi-lelki átalakuláson ment keresztül az utóbbi hetekben Alekosz. A Való Világ negyedik évadának győztesét máris új Mózesként, új prófétaként üdvözlik követői. Alekosz kigyúrta magát, és – a bejegyzéseiből kitűnik – egyre többet forgatja a Bibliát.

A 2021-es évéről írt összefoglalója meglehetősen sötét hangulatúra sikeredett. Bár rendszeresen szerepelt a médiában, a valóságshow-hős egyáltalán nem elégedett a tavalyi eredményeivel, hiszen szinte az ellentétét érte el annak, amire törekedett.

„Továbbra is a dagadtak, az öregek és a fogyatékosok akarnak. Antikrisztusi energiáim vannak, úgy érzem, én vagyok a fenevad. Magyarország a külsőségek, a butaság, az amatőr prostituáltak hazája. Politikusparadicsom! Ebben az országban gyakorlatilag mindent is lehet. Pontosan ezért paradox a helyzetem”

– kezdte drámai felütéssel a helyzetértékelését, és borongós hangulata a későbbiekben is megmaradt. Elhatározása szerint idén egyetlen csajra sem fog rányomulni, hanem a nyitottságával próbálja majd bevonzani a megfelelő partnert.

A célja, hogy családapává váljon, emellett pedig igyekszik megtisztítani a hazai médiát, közéletet, amennyire a saját lehetőségeiből kitelik. Nem is annyira burkolt célzást tett arra, hova méri az első csapást:

„Azt pedig senki se gondolja-higgye, hogy az álszent képmutató televíziós bemondók és bemondónők nem kokainoznak. Na, de ezt majd jövőre”

– írta még a tavalyi utolsó bejegyzésében, amelyet Alekosz THORN néven jegyzett, a tövissel (angolul: thorn) talán Jézus Krisztus töviskoronájára utalva.

„Én valahogy így képzelem el az egyetlen és igazi Mózes prófétát”

– kommentálta az egyik követője a Facebookon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás