promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz keményen beszólt Hajdú Péternek: „A kamera nem nagyon kedveli őt”
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 4 győztese, Alekosz fájdalmasan őszinte véleményt fogalmazott meg Hajdú Péterről.

Nemrég az ország egyik legérdekesebb botrányhőse, Alekosz volt az R POD PODCAST vendége, ahol a jó hangulatú beszélgetés közben elárulta, hogy jelenleg nem igazán van lehetősége szerepelni a tévében, mert állítólag egy bizonyos nagy hatalommal rendelkező ember nem szeretné azt – bár a Life TV és Hajdú Péter esélyt adott neki, de végül ebből sem lett semmi, mert nem tudtak mit kezdeni az ő különleges karakterével.

Ettől függetlenül Alekosz egyáltalán nem neheztel Hajdú Péterre – sőt, úgy tűnik, hogy egy kőkemény beszólás ellenére bizonyos szempontból egyenesen felnéz rá, hiszen szívesen lenne a helyében:

„Tehetségesnek tartom Hajdú Pétert. Azt gondolom róla, hogy a kamera nem nagyon kedveli őt, szerintem nem annyira jó műsorvezető, viszont kétségtelenül fantasztikus üzletember, hiszen milliárdos. Én is szeretnék a helyében lenni”.

Alekosz amúgy éppen hatalmas változáson megy keresztül, hiszen elkezdett gyúrni, és eltökélt szándéka, hogy olyan „primitív” férfi váljon belőle, akire buknak a „jócsajok” – saját elmondása szerint tetováltatni is fog, illetve vesz magának egy több millió forintba kerülő BMW-t is, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Itt lehet megnézni az interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás