promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz könyörtelenül nekiment Galambos Lajosnak: „Egy trombitás hogy lesz milliárdos?”
Borítókép:  Alekosz / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz nem kímélte a Lagzi Lajcsiként elhíresült Galambos Lajost, és kemény szavakkal illette őt, illetve a milliárdosokat.

Nemrég nagy port kavart, mikor kiderült, hogy Galambos Lajos első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott lopásért és felbujtásért. A híres trombitás szerint a bíró hibás döntést hozott, így könnyen lehet, hogy ténylegesen börtönbe kell vonulnia – és természetesen a Való Világ 4 győztesének, Alekosznak is megvan ezzel kapcsolatban a véleménye, hiszen ő előszeretettel áll bele különböző hírességekbe.

„Becsületesen milliárdokat keresni nemlehet. Minden milliárdos bűnöző! Áfa, vagy adócsaló. Csakis emberek tönkretételével lehetsz MRD-os. Egy trombitás hogylesz milliárdos? Mert tudtommal nem a Benkódixilendben játszott. Egy trombitásnak miért vannak maffiakapcsolatai? Egy maffiózó, nem trombitál. Egy trombitás pedig, nem maffiózó. Vagy ha igen, akkor ne csodálkozzék, ha börtöntöltelék. [...] Jó utat, Lajcsi!”

– írta Alekosz.

Úgy tűnik, hogy a valóságshow-sztár egyáltalán nem Galambos Lajos oldalán áll, hiszen elég keményen nekiment a vagyona miatt, és láthatóan kicsit sem érinti meg, hogy esetlegesen börtönbe kerülhet Lajcsi.

Hamarosan kiderül, hogy mi lesz a népszerű előadó sorsa, Alekosz pedig valószínűleg akkor is meg fogja osztani a világgal a gondolatait, amik jó eséllyel hasonlóan durvák lesznek.

Itt lehet megnézni Alekosz teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás