promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Lajos csalódottan reagált a börtönbüntetésre: „A bíró hibás döntést hozott”
Borítókép:  Galambos Lajos / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos a temetőben tudta meg, hogy börtönbüntetést kapott a nagy port kavaró áramlopásos ügy miatt.

Ítéletet hozott a Budaörsi járásbíróság Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi 6 éve húzódó áramlopásos ügyével kapcsolatban. A zenész 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott lopásért és felbujtásért, a közügyektől is eltiltották három évre, illetve ezeken kívül pénzbüntetést is kiszabtak rá, és 11 millió forintos vagyonelkobzást rendelt el a bíróság – a felesége, Boglárka viszont felmentésre került.

„A feleségem vétlenségét kimondta az első fokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is. Az indoklás általam ismert része megerősít abban a hitemben, hogy nagyon sok hiba van az ítéletben, így állapították meg a bűnösségemet. A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött. Az szerettem volna, hogy ma lezáruljon az ügy, a lelki békém, a családom és az egészségem érdekében, sajnos ez nem történt meg, tovább tart a hat éve folyó mizéria, de természetesen a végsőkig harcolok, hogy kiderüljön az igazság, ami ma nem derült ki. Jó hír, hogy a feleségem esetében ez megtörtént, de ez sem szépíti a jogtalan előzetes letartóztatását, amivel kapcsolatban igen komoly kárigénye lehet”

– reagált Galambos Lajos az ítéletre a Blikknek.

A híresség nem ment el az ítélethozatalra, ugyanis inkább a temetőben tartózkodott szeretett nagymamája sírjánál. Galambos Lajos elárulta, hogy nem ért egyet az ítélettel, de már megtérítette a kárként megállapított összeget a saját, és családja nyugalmának érdekében – meg persze azért is, hogy minél hamarabb lezáruljon az ügy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás