promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Alekosz úgy kigyúrta magát, hogy szinte rá se lehet ismerni – fotó
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz mindössze pár hete kezdett el gyúrni, de máris látványos az átalakulása.

A Való Világ 4. évadának mindig érdekes és sokszor botrányos győztese, Alekosz pár hete ismét nagy port kavart azzal, hogy bejelentette: radikális változásokat eszközöl az életében, ugyanis kigyúrja magát, tetoválást fog csináltatni, vesz egy BMW-t és primitívvé válik, hogy rá is tapadjanak az úgynevezett „jócsajok”, akik szerinte az ilyen férfiakra vágynak – és ez még csak a kezdet volt.

Alekosz most megosztott magáról egy egészen meghökkentő képet, amin szinte felismerhetetlen, hiszen a súlyzózás láthatóan megtette a hatását, és hihetetlenül izmos lett ahhoz képest, amilyennek megismerhettük őt – a fotó mellé pedig egy sokak szerint egészen felháborító üzenetet is kaptunk:

„A nők mindig rosszul döntenek, és mindig rosszul választanak. Kivétel nélkül, mindig. Hamarosan rossz döntés, a rossz választás leszek én is.”

Úgy tűnik, hogy Alekosz tényleg nem viccelt, és valóban komoly átalakulások lesznek az életében – sőt, a jelek alapján a testi, illetve mentális változások már a kezdetüket is vették, így a híresség rajongói izgatottan várhatják, hogy mit hoz a jövő.

Itt lehet megnézni Alekosz posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás