promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem pihented ki magad a hosszú hétvégén? Akkor ez egy kemény nap lesz!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek a feltöltődésre kellett koncentrálnia a hétvégén, mert újra jönnek a kemény hétköznapok. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned, ha nem éppen a nyaralásodat töltöd.

Kos (március 21. - április 20.)

Még az időjárás is hatással lehet rád a bolygók mellett, és könnyen melankolikus hangulatba tudsz kerülni. Igyekezz mindenben a pozitívat látni, és találd meg a problémákhoz a kiskapukat. Nem baj, ha nem pörögsz száz százalékon, de arra azért figyelj, hogy ne hibázz. Este megtalálhatod a nyugalmadat, ha ez hétvégén nem sikerült.

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvége sokat segíthetett abban, hogy ismét magadra tudj találni. Ha ez sikerült, akkor tényleg új erővel tudsz belevágni a kihívásokba. Gondold végig, hogy mik azok a kisebb problémák, amiket elhanyagoltál mostanában. Ha van párod, akkor vele is meg kell találnod a közös hangot. Ma a romantikus éned nincs a csúcson, szóval ne erőltesd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A hét elején még benned lesz a hétvégi hangulat, szóval nyugodtan szabadulj ki a négy fal közül, hogy ha ehhez van kedved. Persze arra figyelj, hogy a fontos feladatokat semmiképpen se hanyagold el. Hagyd nyugodtan, hogy a dolgok a saját tempójukban haladjanak, anélkül, hogy bármit is megterveznél.

Rák (június 22. - július 22.)

Bármelyik pillanatban feltámadhat benned, hogy el kellene ma menekülnöd a felelősségek alól, de tudod jól, hogy ez rossz megoldás. A problémák akkor is ott lesznek, ha nem veszel róluk tudomást. Ami jelentőségteljes gond jelenleg, azt semmiképpen se akard a szőnyeg alá söpörni. Az egyensúly megtalálása most nem lesz éppen könnyű feladat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ritka pillanatok egyike, de az indulatos éned segíthet megnyerni pár csatát. Ha úgy érezd, hogy tényleg igazad van valamiben, akkor emeled fel a hangod, és add ki magadból, amit szeretnél. Szükséged van arra, hogy határozottan tudd indítani ezt a hetet. Persze arra azért figyelj, hogy nehogy olyat tegyél, amit később megbánsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha az ember gondolkodik valamin, akkor az nem jelenti feltétlenül azt, hogy érti is. Belebonyolódnod úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információid nem a legjobb ötlet. Erre nagyon figyelj oda, mert komoly problémáid adódhatnak belőle, és a hétköznapjaidat is felboríthatja. Ha úgy érzed rossz döntést hozol, akkor kérd ki a barátaid véleményét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad felesleges dolgokkal foglalkoznod. Most ki tudod használni száz százalékosan a képességeidet. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek nézhetsz elébe. Nyugodtan engedd el picit magad, mert rengeteg munka és stressz van mögötted. Komoly kockázatokat semmiképpen ne vállalj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem szabad olyan célokhoz ragaszkodnod, amik bár vonzóak, de képtelenség őket elérned. Ezeket időben kell felismerned, különben később nagy gabalyodást okozhatnak az életedben. Ne úgy próbálj jó pontokat szerezni az embereknél, hogy mindenben egyetértesz velük. Nyugodtan fejtsd ki a véleményed, és állj is ki mellettük.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sikeres lehetsz jelenleg az emberekkel való kommunikációban. Meg is fogsz tudni oldani olyan problémákat, amik már elég régóta húzódnak. Az érveid erősek, és megcáfolhatatlanok lesznek. Ez a munkádban és a magánéletedben is jól jöhet a közeljövőben. Persze közben jól gondold át mit osztasz meg másokkal.

Bak (december 22. - január 20.)

Kellemes változások állnak előtted, így próbálj meg mindent pozitívan nézni. A viharfelhők szép lassan elkezdenek majd eltűnni a fejed fölül, csak legyél türelmes. Még mindig túl érzékeny vagy de sokkal jobban élheted meg az intimitás pillanatait. Ebből is ki tudod hozni a legtöbbet, ha ügyesen kevered a kártyákat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Megint feleslegesen pazarolhatod az energiáidat. Vannak olyan dolgok, amiket nem most fogsz tudni megváltoztatni, de ezeket neked is át kell látnod. Olykor a megszokott feladatok már nem okoznak örömet, de sokszor nem tudod elkerülni a rutin dolgokat. Ezzel mindenki így van, szóval ne keltsd feleslegesen a feszültséget magadban.

Halak (február 20. - március 20.)

A sok idegeskedés erősen ronthatja a hangulatodat, ráadásul még meg is bánthatsz valakit a környezetedben. Próbálj meg lazítani, és ne legyél dühös olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Rossz passzban vagy, de ez hamarosan változni fog. Egy kis türelem, és minden jobban fog menni, csak ez egy ilyen nap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás