promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is eldőlt a Wednesday folytatásának sorsa - Ennek rengetegen fognak örülni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix elképesztő bejelentést tett a Wednesday 2. évadával kapcsolatban.

Tavaly novemberben a Tim Burton által készített Wednesday című sorozat hatalmas erővel csapott le a Netflix globális közönségére, az év egyik legnagyobb sikere lett. Ez leginkább a főszereplő, Jenna Ortega fantasztikus alakításának, Tim Burton utánozhatatlan képzelőerejének, meg persze a helyenként beteg, izgalmas, rejtélyes történetnek is köszönhető – nem csoda, hogy jelenleg is rengetegen várják, hogy a streamingóriás eldöntse, vajon lesz-e folytatása a szériának.

Egy ideig úgy tűnt, hogy komoly veszélyben van a Wednesday 2. évada, ugyanis az Amazon megvette az Addams Family jogait birtokló MGM stúdiót, ami persze elég kellemetlen a Netflixnek, de most kiderült, hogy ez minden bizonnyal egyáltalán nem tett keresztbe a folytatásnak, ugyanis elképesztően jó hírt kaptak a sorozat hűséges rajongói, akik már alig várják a karakter visszatérését.

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan folytatódik a Wednesday, de ennél több információ sajnos egyelőre nem derült ki a 2. évadról – viszont már ez is elég ahhoz, hogy több millió ember egyszerre sóhajtson fel megkönnyebbülve, amiért tovább élvezhetjük a karakter furcsa, izgalmakkal és gúnyos beszólásokkal teli kalandjait.

Sajnos arról sem esett szó, hogy Tim Burton továbbra is benne lesz-e a munkálatokban, de jó eséllyel ő is visszatér, hiszen neki köszönhetően lett az első évad ennyire különleges és szerethető. Reméljük, hogy még idén, vagy legkésőbb jövőre megérkezik Netflixre a Wednesday 2. évada, hiszen tényleg nagyon sokan vannak, akik ismét szeretnének elmerülni a széria érdekes, titokzatos világában.

Itt lehet megtekinteni a Netflix bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás