promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Wednesday lekerülhet a Netflixről, veszélyben a sikersorozat folytatása?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aggasztó hírek jöttek a Wednesday folytatásával kapcsolatban.

Tavaly november 23-án a Netflix elhozta nekünk a Wednesday című izgalmas, pokolian szórakoztató sorozatot, amit a zseniális Tim Burton készített. Az alkotás pillanatok alatt globális siker lett, és ez leginkább a rejtélyes történetnek, az utánozhatatlan hangulatnak, és persze Jenna Ortega fantasztikus alakításának köszönhető – a Wednesday akkorát robbant, hogy még rekordot is döntött a Netflixen.

Ekkora siker láttán az emberben fel se merül annak a lehetősége, hogy nem folytatódik a Wednesday, pedig most sajnos ez is opció lett. Hivatalosan még mindig nem rendelték be az alkotás 2. évadját, ennek pedig az lehet az oka, hogy az Amazon 8,5 milliárd dollárért megvette az MGM-et, azt a stúdiót, aminél az Addams Family jogai vannak – éppen ezért aggódnak sokan, hogy az Amazon keresztbe tesz a konkurenciának számító Netflixnek, ahonnan így lekerülhet majd a széria.

A Netflix persze próbálja megnyugtatni a Wednesday rajongóit, ugyanis az egyik szóvivő szerint az Amazon-MGM üzlet nem befolyásolja az eddig létrejött megállapodásokat, vagyis a sorozat, illetve annak a lehetséges folytatása marad a streamingplatformon – de az utóbbi hetek bebizonyították, hogy nem mindig hihetünk a Netflixnek, hiszen mostanában olyan alkotásokat is elkaszáltak az ottani fejesek, amiknek előtte már berendelésre került a folytatásuk.

Egyelőre még nem lehet tudni biztosan, hogy mi lesz a Wednesday sorsa, hiszen egyes pletykák szerint a 2. évad már az Amazon Prime Video felületén debütálhat majd a Netflix helyett, de persze ez is csak szóbeszéd, így meg kell várnunk a hivatalos bejelentést a széria jövőjével kapcsolatban – egyedül az biztos, hogy hatalmas hiba lenne, ha nem folytatnák a tavalyi év egyik legnagyobb sikerét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás