promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly kibukott a szexbotrányba keveredett herceg viselkedésén, újabb patália a családban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A herceg legnagyobb botránya augusztusban robbant ki, de Károly király most ismét megharagudott II. Erzsébet harmadik gyermekére. 

András herceget augusztusban perelte be Virginia Giuffre kampánymenedzser, miszerint 16 éves korában beszervezték őt Jeffrey Epstein fiatalkorú lányokból álló hálózatába, ezután pedig fajtalankodásra kényszerítették. Ahogy ő fogalmazott, többek között András hercegnek is kölcsönadták" őt. 

Értelemszerűen a királyi család ezután bejelentette, hogy a herceg nem képviselheti többé a koronát. Azóta keveset látni őt a nyilvánosság előtt, azonban a múlt héten rendezett egy összejövetelt Anna hercegnő és Eduárd wessexi gróf, ahol feltűnt András is. A hírek szerint egy közös vadászaton vettek részt, amelyen Károly király visszautasította a részvételt, hiszen nem kíván publikusan mutatkozni Andrással. 

Úgy hírlik, a király mélyen csalódott Anna és Eduárd viselkedésében, hiszen úgy véli, semmi szükség nincs arra, hogy a családból száműzött fekete báránnyal mutatkozzanak. Az érme másik oldalához hozzátartozik, hogy Anna és Eduárd aggódik András jóllétéért és egészségéért a botrány következtében, így csupán meg akartak bizonyosodni róla, hogy minden rendben a herceggel.

A pletykák szerint a karácsonyi ünnepségekre meghívják Sandringhamben, a közös templomi sétán azonban már nem fog részt venni. Tovább tetézi a pletykákat, hogy Eduárd nem kapta meg az Edinburgh hercege címet, pedig édesapja, Fülöp már másfél éve elhunyt. A király elismerése azonban egyelőre még várat magára, ami egy bennfentes szerint feszültségeket okoz a családban.

Az biztos, hogy a 2022-es év turbulensre sikeredett a királyi család háza táján, de a következő esztendő is izgalmakban gazdagon indul: január 10-én kerül a polcokra Harry herceg könyve, a Tartalék. Mindeközben a királyi család életének szerelmesei már megtekinthetik A korona ötödik évadát a Netflixen, amely november 9-én látott napvilágot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás