promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt pletykálták, hogy ez a gyönyörű nő volt Károly herceg szeretője - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dadus és a herceg kapcsolata Dianának is szemet szúrt.

A brit királyi családban a csemeték nevelésében kulcsfontosságú a megfelelő dadusok kiválasztása, a nevelőknek nagyon szigorú cseklistának kell megfelelniük. Többek között fontos, hogy a nordland college képzését végezzék el, kifogástalan legyen az önéletrajzuk, legyenek jó fizikai kondícióban, és az angol nyelvet is mesteri szinten beszéljék.

Ám ami még nagyon fontos, az a műveltség, a dadusoknak ugyanis széleskörű ismeretekkel kell rendelkeznie az irodalomban, a pszichológiában, illetve a filozófiában is. A műveltség tehát épp olyan fontos a nevelőknél, mint az, hogy jól tudjanak pelenkázni.

A királyi család egyik leghíresebb dadusa Tiggy Legge-Bourke volt, aki akkor került Harry és Vilmos herceg mellé, amikor a Diana és Károly már válófélben voltak. A nőről rengeteget cikkezett a brit média, mivel köztudott volt, hogy Diana nem rajong érte, illetve folyamatosan napvilágra buktak olyan sztorik, amelyek sötés örökséget hagytak a nevelőn.

Később több lesifotó is készült a nőről, ahogy a gyerekek társaságában dohányzik, illetve olyan képek is készültek, amelyeken úgy tűnik, mintha Károly herceg és Tiggy Legge-Bourke között több lenne mint munkaviszony vagy barátság.

Diana nagyon féltékeny volt a nőre, azt hitte, hogy Károly őt akarja majd feleségül venni a válásuk után, sőt, erről több lap is cikkezett. Tiggy Legge-Bourke 1999-ig dolgozott a családnak, később felmondott, majd férjhez ment.

[[cikk2]]

(Forrás: Velvet, Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás