promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva csapás érheti a brit királyi családot a héten, brutális fordulat jöhet egy nagyon kellemetlen ügyben
Borítókép:  Profimedia/Geoff Pugh/WPA-Pool
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kínos ügyek láthatnak napvilágot a héten.

A brit királyi család életében az előző héten már megtörtén az, amire korábban sosem volt példa, Vilmos herceg ugyanis szankciókra szánta el magát a BBC-vel szemben, mivel a csatorna egy olyan sorozat első részét tűzte képernyőre, amely szerinte megalapozotlan és valótlan állításokat közölt.

Így Katalin és Vilmos megvonta a jogot a BBC-től, hogy ők közvetíthessék a Westminster-i karácsonyi jótékonysági koncertet.

Vilmos haragja a BBC-vel szemben nem újkeletű, hiszen korábban többször is célzott rá, hogy a csatornát okolja anyja, Diana tragédiájáért, hiszen 1995-ben olyan interjút készítettek a hercegnővel, amely részben hazugságokon alapult. Azóta is ezt tartják a beszélgetésnek, amely elindította a család botrányok lavináját.

Úgy tűnik, hogy a BBC a The Princes and The Press szérai második részét is leadja majd, amely a királyi család szörnyű titkairól mesél megint. Közben pedig II. Erzsébet fia, András herceg is bajban lehet, hiszen a bíróságon folytatódik az ügy, amelyben ő is érintett, a herceg ellen ugyanis szexuális erőszak vádjával folyik éppen per, és nagyon úgy tűnik, hogy a nyomozók eddig sosem hallott, új részletekkel állnak majd a nyilvánosság elé, amely megpecsételheti a herceg sorsát.

A vád szerint András olyannyira jó kapcsolatban volt Jeffrey Epsteinnel, aki híres volt durva szexpartijairól, hogy ő is többször részt vett ezeken a "bulikon", ráadásul kiskorú lányok társaságában.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás