promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a nagy bejelentés, Meghan Markle másfél év után elkezdte
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegné izgalmas vállalkozásba kezdett.

Az elmúlt években Meghan Markle és Harry herceg körül forgott a médiakontent egy nagyobb szelete, és miközben rengeteget írtak róluk, szépen lassan az is nyilvánvalóvá vált, hogy hamarosan ők is tartalomgyártók lehetnek. Ez persze több formában is létrejöhetett, így például nyomtatott könyveket adtak ki, például mesekönyvet, de tervben van Harry herceg egy életrajzi könyve is, amely valószínűleg nagy viharokat kelthet a királyi család berkein belül, miközben hónapokra való muníciót biztosíthat a sajtónak.

És van még egy út, a YouTube (és persze a Netflix) és a podcastok világa. Most Meghan Markle némi csúszás után ebbe fogott bele.

Aki nagy spotifyozó, az már valószínűleg rá is akadt, hogy bizony Meghan elkezdte a saját podcast-csatornájára a műsorgyártást a nagy zenemegosztón, a célja pedig az a műsorokkal, hogy lerombolja a nőket övező sztereotípiákat. A műsorban majd tudósok és hírességek is feltűnnek, hogy aztán kendőzetlenül beszélgessenek a nőket övező sztereotípiák kulturális vonatkozásairól, vagy éppen azok eredetéről, tévhitekről és igazságokról.

A műsorban egy híresség mellett mindig feltűnik majd egy tudós, egy szakértő is, hogy jobban árnyalják a képet, illetve hogy tudományos magyarázatok is előkerüljenek a beszélgetések folyamán. A műsor első vendége Serena Willams volt, illetve a Kaliforniai Egyetem professzora, Dr. Laura Cray.

A műsor címe Archetípusok (Archetypes).

(via HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás