promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma tinikorunk szépfiúja, Jason Donovan
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem jött össze az álomnőjével, de azért nem lehet panasza az életére.

A fiúk Kylie Minogue-ért, a lányok pedig Jason Donovanért rajongtak a nyolcvanas évek Magyarországán. Talán kevesen tudják, hogy mindketten szerepeltek a kor leghíresebb ausztrál szappanoperájában, amely a Neighbours (vagyis Szomszédok) címet viselte.

Bár sokan szerették volna, Jason és Kylie – bár együtt jártak egy darabig – végül nem házasodtak össze, nem alakult ki az ausztrál álompár, amely talán Diana hercegné és Károly herceg duójával vetekedhetett volna. Az Especially for You című számból azonban világslágert csináltak közösen 1988 karácsonyán.

A ma már 54 éves színész-énekes nősülni szeretett volna, ám Kylie három év együttjárás után, 1989-ben inkább az INXS énekesét, Michael Hutchence-t választotta helyette, ami óriási arculcsapást jelentett Jason Donovan számára. A tüske annyira benne maradt, hogy lényegében

mind a mai napig nem beszél egykori szerelmével.

1988-ban azonban a képernyőn megtörtént a nagy lagzi, ami Ausztráliában legalább olyan emlékezetes tévés esemény volt, mint amikor idehaza megszakították a Kacsameséket Antall József akkori miniszterelnök sajnálatos halála miatt.

Jason és Kylie megrendezett frigye nemcsak odahaza generált óriási érdeklődést, hanem az Egyesült Királyságban is. 1988 novemberében 19,6 millió brit kapcsolt a BBC1 csatornájára, hogy megnézze a tévés esküvőt, és a pár perces jelenet az évtized 18. legnézettebb műsorává tette a Szomszédok azon epizódját.

Jason Donovan jelenleg Londonban él, és méltósággal öregedett meg, csupán a hajkoronája tűnik kissé ritkásabbnak, illetve a ráncok sem kegyelmeztek az arcának, no meg a kokain is dolgozott egy kicsit a külsején. Gyakran tűnik fel a képernyőn és a színpadon, szerepel például Andrew Lloyd Webber musicalében, a József és a színes, szélesvásznú álomkabátban.

Fotó: Profimedia

Fellépett a II. Erzsébet királynő platina jubileuma tiszteletére rendezett palota-bulin is, ahol a közönség természetesen hatalmas ovációval fogadta, még nem felejtette el az egykori kölyökképű szívtiprót. Jason Donovan 2008-ban vette el színpadmenedzserét, Angela Mallochkot, akivel három gyermeket nevelnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás