promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Playboy, CKM, énekes sztárság – így néz ki ma az egykori gyönyörű tinibálvány, Eördögh Alexa
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő Németországban lakik, és nem hiányzik neki a felhajtás.

Eördögh Alexa mindössze 15 éves volt, amikor 1995-ben feltűnt az Űrgammák című sorozatban, és ezzel egy csapásra a nézők kedvencévé vált. A következő évben az ismertsége és népszerűsége újabb csúcsra jutott, miután Császár Előddel duettben elénekelte a Tiltott szerelem című dalt.

Ekkor úgy tűnt, hogy a gyönyörű lány megállíthatatlan lesz, és az új évezred egyik nagy magyar sztárjává válik. De nem így történt, sőt a ma már 42 éves színész-énekesnő nem is idehaza él, hanem Németországban találta meg a szerencséjét.

Alexa 2000/2001-ben még szerepelt a Playboyban és a CKM férfimagazinban is, aztán inkább a civil szférában próbált erősíteni, Olaszországban közgazdász diplomát szerzett. A nyilvánosságtól 2004-ben vonult vissza, és lassan már egy évtizede egy berlini multinacionális cégnél foglalkozik programozással és üzleti adatok elemzésével.

A kétgyermekes hajdani sztárt a közelmúltban a Blikk találta meg, mégpedig annak apropóján, hogy a Tiltott szerelem új feldolgozást kapott, Lotfi Begi, Nika és persze Császár Előd jóvoltából.

„A felborult napirend, az, hogy éjjel haknizunk, nappal pedig alszunk, felborították a bioritmusomat, a többi dologról pedig, amivel az úgynevezett sztárság járt akkoriban, ne is beszéljünk. Egyszerűen rájöttem arra, hogy annyi minden van, amit még szeretnék csinálni az életben, hogy muszáj volt váltanom, mégpedig drasztikusan”

– indokolta meg a hirtelen váltást Alexa, aki boldog és kiegyensúlyozott családi életet él. A híres dala feldolgozásáról természetesen hallott, de nem volt benne harag vagy féltékenység, amiért kihagyták a produkcióból.

Egyébként is ritkán jön Magyarországra, és bár az éneklés néha hiányzik számára, a sztársággal való felhajtás nem. Hétköznapi anyukává vált, aki úgy érzi, hogy éppen a megfelelő pillanatban szállt ki a showbusinessből. A közösségi oldalán ritkán posztol magáról, de azért viszonylag friss fotókon nézhetjük meg, hogyan néz ki ma az egykori tinibálvány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás