promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: már 6 évvel ezelőtt kiderült a Stranger Things 4. évadának nagy csavarja?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Stranger Things gyerekszínésze már évekkel ezelőtt lelőtte a 4. évad agyeldobós meglepetését, de akkor senki se hitt neki.

A rajongók legnagyobb örömére 3 év kihagyás után május 27-én végre visszatért minden idők egyik legnézettebb és legnépszerűbb sorozata, a Stranger Things. Szokás szerint a Netflixen került bemutatásra a széria folytatása, de most kivételesen ketté szedték a 4. évadot, hiszen először megkaptuk az első 7 epizódot, amit majd július 1-én követ az utolsó 2 rész. Igaz, hogy sokan felháborodtak azon, hogy több mint 1 hónapot kell várni a szezon epikusnak ígérkező lezárásáig, de valójában ez talán nem is akkora baj, hiszen így legalább van időnk megemészteni a látottakat – vagyis leginkább azt a gigantikus csavart, ami az alkotás főellenségét, Vecnát érintette.

A továbbiakban SPOILEREZÜNK, így aki nem látta még a Stranger Things 4. évadának első 7 epizódját, az ne olvasson tovább – viszont a fenti kritikánkat szívesen ajánljuk, hátha attól megjön valakinek a kedve ahhoz, hogy elkezdje.

Valószínűleg a világ egyszerre hördült fel, mikor kiderült, hogy a főhősünket, Tizit segítő kedves ápoló valójában az eredeti, 1-es kísérleti alany volt, aki szintén szuperképességekkel rendelkezik, ráadásul miután Tizi áttaszítja őt a Hellyel Lefelébe, belőle lesz az eltorzult és gonosz lény, Vecna – a nagy csavar annyira hatásos volt, hogy sokan még most emelgetik a kalapjukat a készítők zsenialitása miatt.

Amióta elkezdődött a Stranger Things és megismerkedhettünk a 11-es alannyal, Tizivel, azóta érdekli a nézőket, hogy vajon kik voltak előtte, akik hasonlóan különlegesek voltak. Most választ kaphattunk erre, de közben milliónyi új kérdés is született, amit remélhetőleg a maradék két epizódban, illetve az utolsó, 5. évadban megválaszolnak majd.

Viszont most kiderült, hogy a szemfülesek már 2016-ban tudhatták, hogy érkezik egy ehhez hasonló meglepetés a sorozatba, hiszen a Dustint alakító Gaten Matarazzo egy interjú alatt arról beszélt, hogy melyik a kedvenc rajongói teóriája, és úgy tűnik, hogy telitalálat volt a választása:

A fiatal színészt lenyűgözte az ötlet, mely szerint a régi tesztalanyok közül van, akit a Hellyel Lefelébe száműztek, és olyan sok időt töltöttek ott, hogy szörnyeteggé változtak – és 6 évvel később bebizonyosodott, hogy pontosan ez történt.

Igaz, hogy akkoriban a Demogorgonról volt szó Vecna helyett, de így is egészen hátborzongató, hogy mennyire fején találta a szöget az a rajongó, aki előállt ezzel az izgalmas teóriával – felmerülhet a kérdést, hogy vajon tőle vették az ötletet a Stranger Things készítői, vagy csak a véletlennek köszönhető, hogy végül tényleg megtörtént ez a sorozatban.

Itt lehet megnézni, ahogy Gaten Matarazzo 2016-ban elspoilerezi a Stranger Things 4. évadát – érdemes kivárni a végét, hogy lássuk a Tizit alakító Millie Bobby Brown meglepett reakcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás