promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix különleges meglepetéssel kedveskedett a magyar Stranger Things rajongóknak, akik nem győzik kivárni a 4. évad 2. részét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan kijön a Stranger Things 4. évadának fináléja, ami az első, magyar nyelvű előzetes alapján észbontó lesz.

A nagy sikerű Stranger Things 4. évada május 27-én jött, látott és mindenkit meghódított, hiszen a Netflix sorozatának folytatása elképesztő lett, és most az egész világ a július 1-én érkező utolsó két részt várja.

Nekünk is nagyon bejöttek az eddigi epizódok, a lent olvasható kritikánkban spoilermentesen meg is osztjuk, hogy pontosan miért.

A Stranger Things 4. szezonja jóval sötétebb, komolyabb és félelmetesebb, mint az eddigiek, és ez leginkább a főellenségnek, Vecnának köszönhető, aki hátborzongató dolgokra képes, ráadásul úgy néz ki, mint egy valóra vált rémálom – nem csoda, hogy már most szinte ikonikus karakternek nevezhető, hiszen valóban egy komplex, érdekes és vérfagyasztó figura.

A hatalmas rajongók valószínűleg 1, de maximum 2 nap alatt ledarálták a Stranger Things 4. évadának első felét, így most minden bizonnyal szenvednek az utolsó két rész bemutatójáig.

Nos, a Netflix tisztában van vele, hogy milyen nehéz július 1-ig kibírni, így most egy rövid előzetessel kedveskedett nekünk, ráadásul rögtön magyar felirattal:

Az apró kedvcsináló alapján úgy tűnik, hogy Vecna elszabadul, szóval felkészülhetünk arra, hogy tovább fokozódnak az izgalmak, hőseinknek pedig olyan veszéllyel kell szembenézniük, amivel eddig még soha – sőt, elképzelhető, hogy örökre búcsút kell mondanunk valamelyik kedvencünktől, hiszen Vecna kegyetlensége határtalan, a készítők pedig szinte biztos, hogy az évad végén olyasmit tesznek, amivel könnyeket fognak csalni a szemünkbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás