promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián temetéséről kiderült egy különleges részlet, amit a család osztott meg
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi tudatta a temetés részleteit.

Korábban már kiderült, hogy mikor helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt, Magyarország egyik leghíresebb celebjét, a temetés május 26-án lesz 14 óra 30 perckor a Farkaréti temetőben.

A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt híresség temetése kapcsán a család már korábban is fontos üzenetet tett közzé, Berki Mazsi elmondta akkor, hogy a gyászolók egy szál virággal vagy akár egy koszrúval is érkezhetnek, gondoskodtak arról, hogy az érkező virágokat tudják fogadni.

Korábban amúgy, Berki halála után az ország egyik leghíresebb halottlátója, Kiss Kató is megszólalt, ő azt állította, hogy Berki a halála után felvette vele a kapcsolatot, és rajta keresztül szeretne üzenni az embereknek. Később azt is nyilvánosságra hozták az egyik adásban, hogy Berki mit üzent Hajdú Péternek.

Berki Mazsi azt is megírta az üzenetben, hogy kéri mindazokat, akik szeretnék leróni kegyeletüket az elhunyt emléke előtt, fehér ruhában jelenjenek majd meg a temetésen. A Blikk most azt is megtudta, hogy a fehér viselet Berki kívánsága lehetett, egyik korábbi mondatából születhetett.

Berki Krisztián ugyanis egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Berki édesanyja szerint ezért dönthetett úgy Berki Mazsi, hogy ezt kéri majd a temetésen résztvevőktől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás