promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mit üzent Berki Krisztián a túlvilágról - Tényleg igaz volna?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élő adásban tették próbára a halottlátót, aki állítólag Berki Krisztiánnal kommunikál.

Május 6-án megrázó hirtelenséggel elhunyt a botrányairól elhíresült Berki Krisztián, aki mindössze 41 éves volt. Az ismert halottlátó, Kiss Kató azt állítja, hogy a híresség felvette vele a kapcsolatot a halála után, és jelenleg is rajta keresztül kommunikál. A Life TV Ébredj velünk című műsorában nemrég például Hajdú Péternek szánt pár szót egykori barátja, amit papírra is vetettek, de akkor nem árulták el, hogy mi volt az üzenet – most kiderült.

„Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el, és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat”

– hangzott el Hajdú Péter szájából Berki Krisztián állítólagos üzenete az Ébredj velünkben.

Az ismert műsorvezető láthatóan nem zárkózott el teljesen attól, hogy Berki Krisztián a túlvilágról kommunikál vele, hiszen hihető volt számára, hogy valóban ezt üzente neki, de azért mégis hangot adott a kétségeinek, ugyanis próbára tette Kiss Katót: felírta egy olyan operatőrnek a nevét, aki együtt dolgozott az elhunyt sztárral, a halottlátónak pedig ki kellett találnia, hogy kiről van szó – az nem derült ki, hogy ez végül sikerült-e, mivel „csak” egy becenevet tudott felmutatni, amiről nem tudta megmondani Hajdú Péter, hogy helyes-e, de az biztos, hogy ő nem azt írta a lapra.

Hajdú Péter amúgy meghatódott az üzenettől, ami elvileg Berki Krisztiántól jött, ráadásul Kiss Kató utána azt is elmondta neki, hogy ő volt az egyetlen ember, akit igazán tisztelt az elhunyt botrányhős.

Itt lehet megnézni az adás egy részletét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás