promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó felvétel: Berki Krisztián a túlvilágról üzent?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián állítólag egy halottlátón keresztül kommunikál.

Az ismert léleklátó/halottlátó, Kiss Kató volt nemrég a Life TV reggeli műsorának, az Ébredj velünknek a vendége, ahol szóba került, hogy a május 6-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián nem sokkal a halála után megjelent előtte, jeleket adott neki és elvileg még az özvegyével, Berki Mazsival is felvette a kapcsolatot általa – de ez még nem minden, ugyanis olyan dolog történt élő adásban a stúdióban, amire még talán sosem volt példa Magyarországon.

Kiss Kató kért egy tollat és egy papírt, majd elárulta, hogy üzenete van Berki Krisztiántól. A kamerák előtt leírta, amit kell, borítékba zárta az információt, és felfedte, hogy nem másnak szól a rejtélyes iromány, mint az elhunyt híresség egykori barátjának és főnökének, Hajdú Péternek – de az nem derült ki, hogy pontosan mit is rejt a levél.

A műsor felvétele közben szinte megfagyott a levegő, hiszen nem éppen hétköznapi dolog történt – bár ez Kiss Kató számára már egészen megszokott, mivel saját elmondása szerint azóta képes felvenni a kapcsolatot a túlvilággal, amióta gyerekként megrázta őt az áram.

Könnyen lehet, hogy Berki Krisztián azzal kapcsolatban üzent Hajdú Péternek, hogy a halála napján rekordot döntött az Összezárva azon epizódjának ismétlése a Life TV-n, amiben ő szerepelt – vagyis talán még egyszer, utoljára elmondta neki, amit annak idején is, mikor először ment le az adás, és szintén rengetegen nézték: „A Berki mindig nézettségi rekordot dönt”.

Van, aki hisz az ilyen dolgokban, és persze olyanok is akadnak, akik nem, de bármi is legyen az igazság, a magyar televíziózás egyik legérdekesebb pillanatát köszönhetjük most Kiss Katónak és a Life TV-nek – itt lehet megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás