promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter meglepő dolgot közölt Berki Krisztiánnal kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánra többen voltak kíváncsiak a halála után, mint előtte.

Május 6-án, mindössze 41 éves korában meghalt Berki Krisztián, aki az utóbbi években rengeteg botrányba keveredett. Egykori barátja és főnöke, Hajdú Péter megható üzenettel búcsúzott tőle, majd a Life TV is megemlékezett róla, hiszen aznap este leadták annak az Összezárva résznek az ismétlését, amiben az elhunyt híresség szerepelt – ez pedig egy kifejezetten jó döntésnek bizonyult a csatorna részéről, ugyanis pénteken nézettségi rekordot döntött Berki Krisztián epizódja.

„Berki Krisztián a halála napján a saját nézettségi rekordját is megdöntötte. Nevéhez fűződik az Összezárva sorozat legnézettebb adása, ezt az eredményt szárnyalta túl. Emlékszem, amikor az első sugárzással elértük a 3%os álomhatárt felhívtam, hogy gratuláljak neki. Igazi berkis választ adott: »Miért főni, mire számítottál? A Berki mindig nézettségi rekordot dönt« Igaza volt. Nyugodjék békében!”

nyilatkozta Hajdú Péter.

A Life TV aznap az összes kiemelt nézői célcsoportban a TOP5-be került Berki Krisztián adásának ismétlése miatt, ráadásul a teljes lakosságot nézve 3,3 százalékos közönségarányt produkált, így a harmadik legnépszerűbb csatorna lett – és ez még nem minden:

  • a 18-59-es célcsoportban 4 százalékos;
  • a 18-49-es célcsoportban 4,3 százalékos;
  • a 18-29-es célcsoportban pedig 5.1 százalékos eredménnyel zárt pénteken a Life TV.

Úgy tűnik, hogy az embereket egy bizonyos szempontból tényleg mélyen érintette Berki Krisztián halála, hiszen most többen nézték meg a vele elkészített Összezárva Hajdú Péterrel részt, mint amikor még élt – egészen elgondolkodtató, hogy egy ilyen hatalmas teljesítmény egy ennyire szomorú eseményhez kapcsolódik.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a műsorból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás