promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászolnak a magyar sztárok: Baukó Éva és Schobert Norbi is megemlékezett Berki Krisztiánról
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz, Baukó Éva, Hajdú Péter, Kajdi Csaba és többek között Schobert Norbit is nyilvánosan búcsúzott a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiántól.

Sokak számára egészen megdöbbentő hír érkezett ma reggel, ugyanis kiderült, hogy 41 éves korában elhunyt az ország egyik legnagyobb botrányhőse, Berki Krisztián, akinek a halálának körülményei egyelőre még tisztázatlanok. Felesége, Berki Mazsi is megerősítette, hogy szerelme meghalt, most pedig rengeteg sztár gyászolja a megosztó hírességet.

„Nyugodj békében”

– írta Insta Storyban a Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva, aki egy közös képet is mellékelt Berki Krisztiánnal.

„Kedves Mazsi, Pamela, Nati! Osztozom gyászodban! Krisz csak 41 volt. Nem volt egyszerű eset, de legmélyen jó ember volt. Nem ezt érdemelte. Segítek bármiben!”

– üzente az ország fitneszguruja, Schobert Norbi a közösségi oldalán.

„Mélységesen elszomorít és őszinte részvétemet kívánom a hozzátartozóknak Berki Krisztián halála miatt! Az özvegynek kitartást kívánok a gyászhoz! R.I.P”

– osztotta meg gondolatait a követőivel egy Insta Storyban Kajdi Csaba, a Cylaként ismert influenszer.

A szintén rengeteg botrányba keveredő Alekosz is írt pár kedves mondatot Berki Krisztiánról:

„Nem! Barátom! Te nem érdemeltél ilyen címlapot. A fény volt az életed, sztárként emlékezem rád.”

Berki Krisztián egykori barátja és Life TV-s főnöke, Hajdú Péter pedig így emlékezett meg róla egy közös fotó mellett:

„Nem találok szavakat! Maga voltál az erő, a kitartás és az akarat!! Jó utat Barátom”.

A Life TV amúgy ma rendkívüli műsorváltozást jelentett be, ugyanis 22 órától ismét levetítik az Összezárva Hajdú Péterrel azon részét, amiben Berki Krisztián szerepelt.

Hajdú Péter posztjánál Köllő Babett is hagyott egy kommentet, amiben azt írta, hogy „Felfoghatatlan” – és ezzel valószínűleg mindenki tud azonosulni, hiszen valóban hihetetlen belegondolni, hogy Berki Krisztián már nincs köztünk.

Végül pedig ByeAlex reakciója:

„nem ismertem, nem követtem… mégis 20 perce pislogok, hogy meghalt a berki… miaf…”

FRISSÍTÉS: új részletek derültek ki Berki Krisztián haláláról. Mint azt a család egyik közeli ismerősétől megtudtuk, Krisztián és Mazsi között egy szörnyű veszekedés zajlott le a tragédia estéjén. Az új fejleményekről az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás