promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12. Fashion Awards Hungary: Év felfedezettje divatdíj pályázat
Borítókép:  Fashionawards.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén, május 19-én 12. alkalommal került megrendezésre a Fashion Awards Hungary - Divat Díjkiosztó Gála az Akvárium Klubban. A rendezvény célja az, hogy itthon is hagyományt teremtsen ennek az Európa- szerte már rangos díjnak, amely a divatszakmában dolgozó legtehetségesebb emberek munkáját hivatott elismerni. Idén számos újítás mellett egy új Díj kiosztására is sor kerül. A Fashion Awards Hungary TEAM ugyanis hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal pályázatot hirdet a Fashion Awards Év Felfedezettje divatdíj elnyerésére.

Olyan szakmabeliek jelentkezését várják, akik minimum 3 éves divatszakmabeli tapasztalattal rendelkeznek. A pályázó az alábbi területeken tevékenykedhet: divattervező, stylist, sminkes, fodrász, videós, fotós, kiegészítő tervező.

A Pályázat célja

Az olyan hazai divatszakemberek ismertségének és szakmai elismerésének fejlesztése, akik valamilyen oknál fogva nem kaptak kellő figyelmet. Legfontosabb cél, a fiatal tehetségek felismerése és azok segítése a díj által nyújtott előnyökön keresztül. Fontos, hogy azok a szakemberek, akik nem kapnak kellő figyelmet, a teljes divatszakma előtt ismertté váljanak, ezzel megnyitva előttük a hazai- és külföldi lehetőségeket a fejlődésre, terjeszkedésre és növekedésre. A díj a világban mindenhol rangos és elismert díj.

Pályázat témája

A pályázat témája egyszerűen maga a divat. A beadott pályamunka tartalmazhat bármit, ami a divathoz kapcsolódik és a tulajdonosa büszke rá. Ez lehet elkészült ruha, divatkiegészítő, styliszt munka, egy divatfrizura vagy egy divatanyag. Bármi, ami közel áll az alkotó szívéhez és szívesen mutatja be a Fashion Awards Hungary zsűritagjai előtt. 

A pályamunkának tartalmazni kell:

  • bemutatkozó anyag (maximum 1500 karakteres)
  • szakmai tapasztalat / referenciák / portfólió
  • motivációs levél (benne, hogy mit jelent a Pályázónak a Fashion Awards Hungary díj elnyerése) (max. 500 karakter)
  • pályázati anyag 10 db fotó
  • az anyag képes elemeinek rövid szöveges leírása követelmény
  • maximum. 3-4 pályamunka, max. 1 MB terjedelemben

A Pályázók a divatdíjra névvel ellátott elektronikus formában megküldött pályamű dokumentációval jelentkezhetnek (word, ppt, pdf formátum elfogadott).

A pályaművet az alábbi e-mail címre kérjük küldeni: office@fashionawards.hu

A Díj

A zsűri által legjobbnak ítélt munka nyeri el a Fashion Awards Hungary Év Felfedezettje 2022 díját.

Benyújtás

A pályázatok beérkezési határideje: 2022. április 10.

A pályamunkákat a divatszakma rangos képviselőiből álló szakmai zsűri (Az eddigi Fashion Awards Hungary Díjazottai) elemzi és dönt a beérkezett pályaművek alapján.

Eredményhirdetés és Ünnepélyes díjátadó

A díjkiosztó gála időpontja és helyszíne: 2022.05.19., Akvárium Klub Budapest

Jegyek: https://akvariumklub.hu/programok/12-fashion-awards-hungary/ (Minden pályázónak 2 db meghívót biztosítunk!)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás