promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney visszahívná Johnny Deppet? - Bocsánatot kértek a színésztől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp jelenleg is jogi csatát vív Amber Hearddel, aki bántalmazással vádolta meg.

Heard beperelte családon belüli erőszakért, Depp pedig vissza rágalmazásért. A színész elveszítette a The Sun elleni rágalmazási pert, miután „feleségverőnek” nevezték. Az Egyesült Királyság legfelsőbb bírósága úgy ítélte meg, hogy az újság nem közölt hamis híreket, fellebbezett az ügyben, de ismét veszített.

A vádak és a pereskedés pedig a karrierjére is rányomta a bélyegét. A Warner Bros. kitette a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmből, majd a Disney is a Karib-tenger kalózai folytatásából. Utóbbi nagy felháborodást keltett, és azonnal rajongói petíció indult, hogy vegyék vissza Deppet, mint Jack Sparrow-t.

A petíció kitűzött célja egy millió aláírás, jelenleg már 700 ezer felett jár, de egyes források szerint már ez a szám is meghátrálásra kényszerítette a Disneyt, és megkeresték Johnny Deppet, hogy legalább egy cameora térjen vissza.

Az új filmet korábban Margot Robbie főszereplésével képzelték el, de a Deppel való tárgyalások miatt ezt a projektet jelenleg felfüggesztették, várva a Jack Sparrow színészének válaszára.

A forrás szerint a Disney hivatalosan is bocsánatot kért Johnny Depptől, és állítják, hogy sosem volt náluk feketelistán, csupán csak valami újjal akartak próbálkozni. Egyes hírek szerint szerették volna megspórolni Depp fizetését egy olcsóbb színész újrakasztingolásával.

Johnny Depp 2003-ban öltötte magára először Jack Sparrow szerepét, akkor nem voltak túl bizakodóak a film sikerét tekintve a Disneynél, de kiderült, Depp tudja, mit csinál és még öt filmet vitt sikerre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás