promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb világsztár állt ki Johnny Depp mellett: „Igazi úriember”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp karrierje tönkrement a válása miatt, mivel Amber Heard bántalmazással vádolta. Úgy tűnik, hogy a barátaira azért még mindig számíthat.

Johnny Depp Amber Heard ellen folyó rágalmazási ügye az elmúlt néhány évben nagyon durván elfajult. A színész 2020 novemberében már elvesztette egyszer a pert a Sun magazin ellen, amelyik feleségverőnek nevezte, de a bírósági csatározásnak még nincs vége.

Amber Heard bántalmazási vádjai miatt sorra vonták vissza a filmes felkéréseit. Először kirakták a Harry Potter előzménysorozatából, a Legendás állatok és megfigyelésükből, később pedig kiderült az is, hogy Jack Sparrow kapitányt sem alakíthatja többé A Karib-tenger kalózai filmekben.

Javier Bardem ez utóbbiban dolgozott együtt a színésszel, most pedig arról beszélt egy interjúban, hogy milyen embernek ismerte meg.

„Szerettem vele játszani. Elmondhatom, hogy olyan könnyű volt, ő olyan gyengéd, és rugalmas, mint semmi más, ez egy tánc volt – szeretek vele dolgozni"

- fejtette ki a színész, emellett pedig nagyon nagylelkűnek nevezte.

Javier Bardem az egyik legnagyobb név jelenleg Hollywoodban, olyan mega franchise-okban szerepelt, mint a James Bond és a Dűne. Két alkalommal dolgozott Johnny Deppel, először 2000-ben Mielőtt leszáll az éj című filmben, másodjára pedig 2017-ben A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában.

Nem ez az első alkalom, hogy Bardem a színész védelmére kelt, korábban ezt mondta róla:

"Szeretem Johnnyt. Mindig is igazi úriember volt, és rendkívül nagylelkű és gondoskodó barátja volt a családomnak és nekem is. Ezenfelül voltam olyan szerencsés, hogy kétszer dolgozhattam vele. Megtapasztalhattam a stáb minden egyes tagjával szembeni tiszteletteljes odaadását, valamint egyedi és vicces humorérzékét. Én Johnny mellett állok, mert mindig is egy igazi gondoskodó és szerető férfit láttam és éreztem benne – egy rendkívüli és egyedi művészt, aki meghallgatott mindenkit, akinek szüksége volt a segítségére.”

Nem ő az egyetlen, aki védelmébe vette Johnny Deppet, így tett az exfelesége, Vanessa Paradis, Paul Bettany, Winona Ryder és Penélope Cruz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás