promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp nagyon kiakadt: „Senki sincs biztonságban”
Borítókép:  Johnny Depp / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp keményen beleállt az úgynevezett eltörléskultúrába, ami miatt kiutálták őt Hollywoodból.

Nagy port kavart Johnny Depp és Amber Heard válása, hiszen a színésznő a botrány elején csupán áldozatnak mutatta magát, és azzal vádolta a világsztárt, hogy bántalmazta őt, pedig a valóság ennél jóval árnyaltabb, mivel pont, hogy ő volt az, aki többször is erőszakosan bánt egykori férjével. Hiába csináltak mindketten szörnyű dolgokat, Hollywood semmilyen szankciót nem alkalmazott Amber Hearddel szemben, míg Johnny Deppnek teljesen hátat fordított – sőt, olyan hirtelen akartak megszabadulni tőle, hogy forgatás közben rúgták ki őt a Legendás állatok-szériából.

Johnny Depp azóta is próbálja bizonygatni az igazát, és vissza szeretne kerülni a hollywoodi elitbe, hiszen igazságtalannak tartja, hogy így elbánt vele a cancel culture, vagyis az eltörléskultúra, exfelesége pedig következmények nélkül megúszta a dolgot – a színész most erről az úgynevezett eltörléskultúráról beszélt egy sajtótájékoztatón.

„Úgy is tekinthetünk rá, mint egy történelmi eseményre, ami ki tudja, hogy mennyi ideig tartott, ez az eltörléskultúra, ez a villámgyors ítélkezés olyasmi alapján, ami leginkább szennyezett levegő. Ez mára annyira elszabadult, hogy ígérem, senki sincs biztonságban. Egyikőtök sem. Senki sem az ajtón kívül. Egyetlen mondatba kerül, és kihúzzák alólad a szőnyeget. Ez nemcsak velem történt meg, hanem még rengeteg emberrel. Ilyesmi megtörtént már nővel, férfivel. A gyermekek is megszenvedtek már különböző típusú kellemetlenségeket. Szomorú, de egy bizonyos pont után azt hiszik, hogy ez normális. Vagy hogy miattuk van. Pedig nem”

mondta Johnny Depp.

Amber Heard és Johnny Depp bírósági ügye még nem ért véget, de egyelőre úgy tűnik, hogy ha győzedelmeskedni is fog A Karib-tenger kalózai-széria sztárja, szinte biztos, hogy nem kap majd újabb szerepeket Hollywoodban, mivel a filmgyártás fellegvárára nem jellemző, hogy beismeri az esetleges hibáját, és ismét a kegyeibe fogadja az onnan kihullott embereket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás