Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: megtalálták Johnny Depp utódját a Legendás állatok filmekbe

Hivatalos: megtalálták Johnny Depp utódját a Legendás állatok filmekbe

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: megtalálták Johnny Depp utódját a Legendás állatok filmekbe

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:05

Miután Johnny Deppet kirakták a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok-szériából, a stúdiónak muszáj volt új színészt találnia, és nagyon úgy néz ki, hogy tökéletesen választottak.

Hatalmas felháborodást okozott, mikor a Warner Bros. kirúgta Johnny Deppet a J. K. Rowling művein alapuló, nagysikerű Legendás állatok-filmekből, miután a világsztár elveszített egy fontos pert, ami abból indult ki, hogy exfelesége bántalmazással vádolta őt. A rajongók természetesen kitartanak Johnny Depp mellett, hiszen ártatlannak tartják kedvencüket – de ez a stúdiót nem érdekli, és most biztossá vált, hogy végleges döntést hoztak.

Bejelentették, hogy a Johnny Depp által alakított gonosz Grindelwald szerepét a Legendás állatok harmadik részétől kezdve a Casino Royale rosszfiúja, Mads Mikkelsen fogja elvállalni, ez pedig a körülményektől eltekintve egy igazán remek hír a közönség számára.

Mads Mikkelsen már rengetegszer bizonyította tehetségét – többek között a hírhedt Hannibal Lecterként is –, és a pletykák alapján elég sokan gondolták úgy, hogy ő fogja megkapni az ikonikus szerepet. Viszont sajnos még így is vesztes helyzetből indul, ugyanis szinte esélytelen, hogy betöltse a Johnny Depp által hagyott űrt, ráadásul a fanatikusok is megfogadták, hogy teljes mértékben hátat fordítanak a jelen állás szerint 2022. július 15-én érkező alkotásnak a stúdió nagy port kavaró döntése miatt.

Így néz ki Mads Mikkelsen:

Itt pedig látható, hogy egy grafikus szerint milyen lesz Mads Mikkelsen Grindelwaldként:

Borítókép: Grindelwald szerepében Johnny Depp / via newtimesslo.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria