promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp elvesztette a hírhedt „feleségverő” pert
Borítókép:  Johnny Depp / JUSTIN TALLIS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy brit napilap kőkemény jelzőkkel illette Johnny Deppet, aki ezért beperelte őket, de a bíróság végül nem a világsztárnak adott igazat.

Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata hatalmas botrányba fulladt, hiszen a válásuk rengeteg mocskos dolgot felfedett, és a színésznő azzal vádolta A Karib-tenger kalózai sztárját, hogy többször is bántalmazta őt. A The Sun nevű újságnál le is hoztak úgy egy cikket, hogy Johnny Deppet feleségverőnek nevezték a címben, ezért a színész a bírósághoz fordult, mivel szerinte ez rágalom volt.

Később kiderült, hogy Amber Heard is erőszakos volt Johnny Depp-pel, és elég elmebeteg dolgokat művelt, így tovább bonyolódtak az események, de most a BBC arról ír, hogy a brit bíróság összesen tizenhat napnyi tárgyalás, és rengeteg kihallgatás után végül döntést hozott Johnny Depp és a The Sun ügyében.

A bíró arra jutott, hogy a bizonyítékokat megvizsgálva, és mindent figyelembe véve helytálló a „feleségverő” jelző, így Johnny Depp elvesztette a The Sun elleni pert.

A napilap persze nagyon örül a döntésnek, Amber Heard pedig már csak azt szeretné, hogy végre lezárhassák ezt az egész, fájdalmas dolgot. Számára viszont még nincs vége ennek a történetnek, mivel Johnny Depp Amerikában 50 millió dollárra perelte őt, amiért az állításai miatt megfeneklett a karrierje, és rengeteg pénztől esett el.

Egyelőre még nem tudni, hogy kinek van igaza, de az biztos, hogy ezek alapján egy erősen toxikus kapcsolatban éltek, és már jobb, hogy nincsenek együtt. Johnny Deppről elvileg kiderült, hogy alkohol-, illetve drogproblémái vannak, és erőszakos volt a feleségével, Amber Heard pedig állítólag szintén bántalmazta őt, majd egyszerű áldozatként mutatta be magát a világnak – de ennél jóval komplexebb az igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás